Beşiktaş asbaşkanı Serdal Adalı'dan VAR tepkisi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş asbaşkanı Serdal Adalı'dan VAR tepkisi

Share This

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı, "VAR uygulaması bize göre yararlı ama bazen sonuçları bizim aleyhimize oluyor. Üstünde çok tartışılmasını da doğru bulmuyorum. Sonuçta bir karar verilecek" yorumunu yaptı.

siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta maçında konuk olduğu Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı, Kayseri'de oynanan ve 4-1 kazandıkları MKE Ankaragücü karşılaşmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Serdal Adalı, Ankaragücü Beşiktaş ve VAR yorumları

Beşiktaşlı futbolcuların Ankaragücü karşısında mücadelesini tüm iyi niyetleri ile verdiğini söyleyen As Başkan Serdal Adalı, "Ben tüm oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Umuyorum bundan sonra bu galibiyetlerin devamı gelecek. Önümüzdeki hafta kendi evimizde çok önemi olan bir karşılaşmaya çıkacağız, ona en iyi şekilde hazırlanacağız. İnşallah o maçı da istediğimiz gibi iyi bir sonuçla bitiririz." diye konuştu.

"ŞENOL GÜNEŞ'İN KARARLARI YERİNDEYDİ"
Adalı, takıma Şenol Güneş tarafından monte edilen genç oyuncuların sahada gerçekten de iyi bir uyum göstererek mücadele ettiklerini dile getirdi. Cezalı ve sakat oyuncuların çokluğundan dolayı eksik bir kadroyla sahaya çıkan takımla ilgili soruya da cevap veren Serdar Adalı, başarılı tekbnik adam Şenol Güneş'in maç içerisinde verdiği tüm kararlarının tam anlamı ile yerinde olduğunu ifade etti.

"VAR BAZEN ALEYHİMİZE OLUYOR"
Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması ile ilgili değerlendirmede bulunulması istenen Adalı, "VAR bize göre bazen yararlı. ama bazen hakikaten de sonuçları aleyhimize oluyor. Üstünde çok tartışılmasını da doğru bulmuyorum. Sonuçta bir karar verilecek." yorumunu yaptı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder