Mehmet Demirkol'dan Burak Yılmaz sözleri: "Burak'ın yeni takımı..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol'dan Burak Yılmaz sözleri: "Burak'ın yeni takımı..."

Share This

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında sporun gündemini değerlendirdi. Demirkol Beşiktaş, Şenol Güneş ve Burak Yılmaz transferi ile ilgili de konuştu.


siyahlabeyaz | Öncelik olarak Şenol Güneş ve Milli Takım iddialarına değinen Demirkol şunları söyledi...


"Milli Takım denilince akla Şenol Güneş ilk akla gelen isim. Taraftar gitmesini istemiyor. Ama yönetimin ve hocanın tavrı ne olur bilemem. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Ligin büyük starlarının bir arada olduğu ama İngiltere’den 8 yiyen takımlar gördük. O zaman futbolun ne olduğunu, taktik açıdan bilmiyorduk. Futbolu artık herkes biliyor. Bugün doğru bir yarışmadan çıkaramıyoruz oyuncuları. Hem eğitim hem yarışma işin içinde olmalı. 8-9 yaşındaki oyunculara tenis turnuvaları yaptırıyorlar. Aileleri kavga ediyor, birbirlerini yiyorlar. Nasıl olacak? Antrenman basan veliler var. Ben kulüp yöneticisi olsam velilerin antrenman izlemesini de yasaklarım. Neler var, neler…"



"Burak Yılmaz'ın yeni takımı Beşiktaş olur"
Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe’nin Burak Yılmaz’ı transfer etme işine gireceğini sanmıyorum. Burak futbolculuk açısından değerli. Tekrar etmeye gerek yok. Fenerbahçe o parayı vermez. Başakşehir de olmaz. Eğer olursa Burak’ın yeni takımı Beşiktaş olacak.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder