İşte Ljajic'in kararı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Ljajic'in kararı!

Share This

Ligin ikinci devresinde gösterdiği performansla göz dolduran Adem Ljajic'in uzun yıllar Beşiktaş'ta oynamak istediği öğrenildi.


siyahlabeyaz | Fanatik'in haberine göre sözleşmesinde 6.5 milyon Euro’luk opsiyon maddesi bulunan Sırp yıldız ile A takımdan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı özel bir görüşme gerçekleştirdi.


Yeni sezonda kendisiyle yola devam etmeyi düşündüklerini söyleyen Kavalcı’ya, Ljajic “Burada çok mutluyum. Menajerime teklifler gelmeye başladı ancak Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyorum” cevabını verdi. Başkan Fikret Orman da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Gelecek seneki kadro planlamımızda Ljajic var” ifadesini kullanmış ve 6.5 milyon Euro’luk maddeyi kullanacaklarını söylemişti.

Ljajic'in Beşiktaş'taki performansı

Milli maçlar da dahil olmak üzere daha önce 2016-17 sezonunda Torino formasını giyerken 12 gol 9 asistle, 21 gole doğrudan katkı veren Sırp futbolcu, bu sezon resmi maçlarda 9 gol atıp, 9 da asist yaptı.

Şu anda 18 golde payı olan Ljajic, 4 kez daha fileleri havalandırır ya da arkadaşlarına servis yaparsa kariyerinin en verimli sezonunu geçirmiş olacak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder