Sürpriz transfer gelişmesi : Beşiktaş Manuel Fernandes ile görüşmelere başladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sürpriz transfer gelişmesi : Beşiktaş Manuel Fernandes ile görüşmelere başladı!

Share This

Beşiktaş, bonservisi elinde olan Portekizli futbolcu Manuel Fernandes ile görüşmelere başladı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Manuel Fernandes sürprizi! Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren ve şu anda bonservisi elinde olan Portekizli futbolcuyla görüşmelere başlandı.

Lokomotiv Moskova'nın yeni sözleşme önermediği Manuel Fernandes'e son olarak Rusya Premier Lig takımlarından Krasnodar 1+1 yıllık mukavele teklif etmişti. Fernandes ve menajeri bu teklifi değerlendirmeye alırken, olumlu veya olumsuz konusunda bir geri dönüş yapılmadı.

Sercan Dikme'nin haberine göre, Beşiktaş yönetimi Manuel Fernandes ile görüşmelere başladı. Siyah beyazlılar yıllık ücret konusunda anlaşma sağlamaları halinde Fernandes ile sözleşme imzalayacak.

Manuel Fernandes'in Lokomotiv Moskova performansı

Manuel Fernandes bu sezon Lokomotiv Moskova formasıyla ligde oynadığı son sezonda 19 maçta 3 gol atarken, 5 asist yaptı. Fernandes, Lokomotiv Moskova'da toplamda 3 kupa şampiyonluğu yaşadı. (Futbol Arena)

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder