9 dakika oynayan Necip Uysal derbiye damga vuruyordu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

9 dakika oynayan Necip Uysal derbiye damga vuruyordu!

Share This

Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş'ta Necip Uysal'ın son dakikalarda yaptığı hamleler Beşiktaşlı taraftarların yüreğini ağzına getirdi.


siyahlabeyaz | Umut Nayir'in golü ile maçın sonuna 1-0 önde giren Beşiktaş'ta Abdullah Avcı son dakikalarda Necip Uysal değişikliği yaptı.

86. dakikada Gökhan Gönül'ün yerine oyunan giren Necip Uysal'ı Beşiktaş taraftarı alkışlarla karşıladı. Girdikten 3 dakika sonra Babel'i indiren Necip, hakem Mete Kalkavan'dan sarı kart gördü.

"GALATASARAY'I YENMEDEN GİTMEM" DEMİŞTİ! ABDULLAH AVCI...


Aynı dakikalar içersinde Galatasaraylı futbolcunun kafa ile ceza sahası indirdiği topa Necip uysal ters bir vuruşla karşılık verdi. Necip'in kafayla gönderdiği top kaleye süzülürken Karius kıvrak bir hamle ile topu havada kaptı.

Karius maç boyunca yaptığı hamleler ile güven verdi. Maç boyunca kaleye 14 şut çeken Galatasaray'ın kaleyi bulan şut sayısı 2 oldu. 

Öte yandan Caner Erkin, bu sezon ligde 4. asistini yaptı. Ligde bu sezon Caner'den daha fazla asist yapan tek oyuncu 5 asist ile Guilherme... (Skorer)

BEŞİKTAŞ  - GALATASARAY MAÇININ ÖYKÜSÜ 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder