Beşiktaşlı oyuncuya çok sert eleştiri: Tedaviye ihtiyacı var! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaşlı oyuncuya çok sert eleştiri: Tedaviye ihtiyacı var!

Share This

Umut Eken ve Aslıhan Çil, Fanatik Panaroma programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Emre Belözoğlu ve Caner Erkin, itirazdan kart görmelerini eleştiren Umut Eken, "Caner Erkin'in tedaviye ihtiyacı var" dedi!


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısında hakem Mete Kalkavan'a yaptığı itiraz sonrasında sarı kart gören Caner Erkin, cezası nedeniyle Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek. Tecrübeli oyuncu hakkında değerlendirmelerde bulunan Fanatik İnternet Sorumlusu Umut Eken, "Caner'in gerçekten tedaviye ihtiyacı var. Yaptığı itirazlarla Galatasaray maçında kırmızı kart görebilir ve skorun değişmesine sebep olabilir," dedi.

Fanatik İstatistik Sorumlusu Aslıhan Çil'in, Caner Erkin'in profesyonel kariyerindeki ilk maçında da kart gördüğünü hatırlatması üzerine açıklamalarda bulunan Umut Eken, "Caner Erkin gaddar bir oyuncu değil. Kariyerindeki ilk maçında da kesin itirazdan kart görmüştür" dedi! (Fanatik)

BEŞİKTAŞ  - GALATASARAY MAÇININ ÖYKÜSÜ 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder