Abdullah Avcı, basın toplantısı düzenledi! İşte yaptığı açıklamalar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı, basın toplantısı düzenledi! İşte yaptığı açıklamalar...

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile oynayacakları maçın öncesinde açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Birçok farklı oyuncu kullandıklarını söyleyen Avcı, "Tedavide olan oyuncular var, antrenman öncesi ve sonrasında yarın ile ilgili alacağım bilgiler var. Yarın 1-2 oyuncu ile ilgili, pazar gününü daha sonra düşüneceğiz. 10 tane resmi müsabaka oynadık, 21 tane oyuncu 11'de başlamış, bu çok sağlıklı değil. 4. sağ beki kullanacağız değişik mevkiilerden. Burada olan oyuncu grubu, ne olursa olsun en iyisini yapmak isteyecektir" dedi.

Braga'yı değerlendiren teknik adam, "Braga Şampiyonlar Ligi de oynamış, oyun organizasyonları olan bir takım. Daha evvel de karşılaştım. Savunma ve hücum özellikleri var, çözüm noktaları var." ifadelerini kullandı.

"OLUMLU DEĞİŞİKLİKLER OLACAK"

Yönetim değişikliğine değinen deneyimli hoca, "Kulüpte bir değişim oldu. Yarından itibaren kulüpteki değişimle beraber olumlu yansımaların olduğunu düşünüyoruz. Oyuncu grubunun da, bizim de olumlu anlamda değişeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Enzo Roco'nun 11'de olacağı bilgisini paylaşan antrenör, "Roco sezon başından itibaren 2,5 sakatlık geçirdi. 2 tane yarım hazırlık maçı oynamıştı. Şu anda fiziksel durumu iyi, sakatlığı yok, yarın bizimle beraber ilk 11'de başlayacak" dedi.

"REBOCHO KARAKTERLİ BİR OYUNCU"

Fazla şans bulamayan Rebocho'nun durumu sorulan Avcı, "Rebocho iyi bir profesyonel, son derece iyi çalışıyor. Elimizde kişilikli, hazır, karakterli bir oyuncu var. Onunla olmaktan oldukça memnunum ama Braga maçında sağda mı, solda mı olur, onu bilmiyorum" cevabını verdi.


"HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMEDİM, KAÇMADIM"

Başaracağına her zaman inandığını kaydeden çalıştırıcı, "Mücadeleden hiçbir zaman kaçmadım. Hiçbir zaman vazgeçmedim. Heyecanımı kaybetmedim. Hayallerimden vazgeçmedim. Abdullah Avcı'yı çok net biliyorsunuz. Sistemde, süreklilikte, devamlılıkta neler yapabileceğini, nasıl bir kurumsal hafıza bırakmak, nasıl bir teknolojik yatırım yapabileceğimizi ve hazırlık maçı dahi olsa kazanmak isteyen bir Beşiktaş vardır." diye konuştu.

Adem Ljajic için görüşleri sorulan Avcı, Ljajic'in milli takım performansı son derece iyiydi, 2 asistle oynamıştı. Ben de performansımdan memnun değilim dedi, bu güzel bir şey. Geçen hafta oyuna girdiğinde bu anlamda farkını biraz hissettirdi. Bu tür oyuncuların tabelayı değiştirmesi önemli. Sadece Adem ile ilgili değil, bütüne baktığımızda, biz, saha, 2-3 aylık süreç, mevcut iyi gitmiyorsa, yaşamı ile ilgili, sakatlıkları ile ilgili, oyunda nasıl esneklik gösteriyorsak, herkes gerekeni yapacaktır" cevabını verdi.

"AHMET NUR ÇEBİ'YE TEŞEKKÜRLER"

Ahmet Nur Çebi'ye teşekkür eden teknik adam, "Seçim ve yönetim, benim çok alışık olmadığım bir şeyi 5 aylık süreçte yaşamış bulunuyorum. Haziran 10'da imza attım, sayın başkan Fikret Orman'a bana samimiyetinden, teklifinden ve beni buraya kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Ahmet Ürkmezgil ve Ahmet Kavalcı'ya parantez açmak istiyorum, her saniye bizimle burada ilgilendikleri için teşekkür ediyorum. Yeni yönetim, sayın başkan Ahmet Nur Çebi, benim de 7-8-10 senedir tanıştığım, karşılıklı saygı duyduğum, samimiyetimize inandığımız bir insan. Samimi duygularım için kendisine teşekkür ediyorum. Onlar Beşiktaş'ın saha dışındaki sorunlarını çözmek için uğraşıyorlar, biz de 24 saat harcayıp Beşiktaş'ın saha içi problemlerini çözmek istiyoruz. Ben sadece başkanın söylediği samimi duygular için net bir şekilde teşekkür ediyorum" mesajını yolladı.

İstatistiklerin tek başına anlamı olmadığını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü, "Hiçbir şeye tamam mı devam mı diye bakılmaz. Hayat sana 1 gün sonra yeni bir fırsat da yeni bir maç da sunuyor. Bir maça tamam mı devam mı diye bakarsan kaybı daha büyük olur. Biz saha içindeki oyun aklımıza bakmalıyız, bu iş tamamen duygularla oynanmaz. Wolverhampton bizi burada yendi, pozisyonu var mı? Taçtan gol yedik. 3 gün sonra istatistikler City'i gösteriyordu, 2-0 kazandı. İstatistikler doğru kullanıldığı zaman bir anlam ifade ediyor." dedi.

YAŞANAN ÜST ÜSTE SAKATLIKLAR

Üst üste yaşanan sakatlıklar için konuşan Abdullah Avcı, "Bütün verileri klullanoyurz antrenmanlarda nabızlara kadar kontrol edip, dinlenme aralarına kadar bakıp 2. sürece başlıyoruz. Zemin olabilir, sağlıkla ilgili problem olabilir, darbeler var. Bir tanesi bilek burkulması, diğeri darbeydi son maçta. Burak'ın durumu sabahtan gelen bir şeydi. Beslenme ve dinlenme ile bile bir sürü detayları var. Çalışmalar yapıyoruz. Çok enteresan, bu kadar üst üste. Bu kadar kendine iyi bakan Dorukhan'a bu sakatlığın olması, talihsizliği de içine koyabilirsin. Üzerinde çok hassas davranıyoruz. Geldiğimden beri adım adım teknolojik yatırım yapıyorum. Dünyanın gittiği noktada bilimden faydalanmadan hareket edemezsin. Sağlık ekibi ile konuşuyoruz, bazı oyuncuların ağrı eşiği yüksektir. Caner'de de Grade 1 var ama devam ediyor. Bu durumları yaşıyoruz ama üzerinde devam ediyoruz. Şanssızlık mı, bir teknik adamın 5 senede yaşayacağı süreci 5 ayda yaşamak mı, onu bilemiyorum. Mevcut Beşiktaş takımının ve oyuncusundan maksimum verim almak amaç, benim hayatım öyle geçti" ifadelerini kullandı.(Sporx)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder