Abdullah Avcı'nın zor günü! Farklı denemeler - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı'nın zor günü! Farklı denemeler

Share This

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi maçında Braga’yı konuk edecek Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı sakatlıklar yüzünden kadro kurmakta zorlanıyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı bu akşam; Ruiz, Douglas, Gökhan Gönül, Dorukhan, N’Kodou ve Diaby’den sakatlıkları nedeniyle Orkan ve Muhayer’den ise isimleri listede olmadığı için yararlanamayacak. Avcı’nın hafta sonundaki Galatasaray maçını düşünerek iyileşen Oğuzhan’ı da çok zorda kalmaması durumunda riske etmeyeceği bildirildi.

AVCI’NIN BRAGA İÇİN ENTERESAN DENEMELERİ OLDU

Avcı bu akşam oynanacak Braga maçında elinde sağlam olan isimlerle bir kadro yapmaya çalışıyor… Avcı’nın Braga maçı için yaptığı ilginç kadro denemeleri dikkat çekti.

* Hem Gönül hem Douglas sakat olduğu için, Vida’yı sağ kanada çekip, stoper ikilisini Necip ve Roco’dan kurdu. Roco’yu da sağ bekte denedi.

* Vida’yı stoperde kaybetmemek adına Atiba’yı sağ beke aldı. Stopere Vida’nın yanına Roco’yu koydu. Necip’i Elneny’yle beraber ön libero oynattı.

* Rebocho’yu sol beke aldı, Caner Erkin’i sol önde oynattı.

* 4-4-2 denedi. Ljajic ve Elneny’yi ortada, Güven ve Umut Nayır’ı önde kullandı.

Avcı’nın bile şu an için hangi kadroyla sahaya çıkacağını netleştirmediği maç saatinde kim fizik ve mental olarak hazır olursa o isimlerden bir 11 kuracağı bildirildi. Şu an için bu akşam oynaması en muhtemel 11 ise şöyle.

Karius

Roco, Vida, Necip, Rebocho

Elneny, Atiba, Ljajic

Güven, Caner, Umut Nayır (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder