Beşiktaş'ın yeni transferi geldiği gibi gidiyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'de oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle sezona kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta önemli gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda takıma yeni katılan yıldız ismin takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Devre arasında takımdan ayrılmaya sıcak bakan futbolcu için devreye giren takım da belli oldu. İşte son gelişmeler...


siyahlabeyaz | Sezona kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta önemli gelişmeler yaşanıyor. Sezon öncesi önemli isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılarda devre arasında ayrılık yaşanması bekleniyor.

Sezon başında takıma katılan yıldız isim için İtalyan devi devreye girdi. İşte son gelişmeler...
Geçtiğimiz günlerde İtalyan medyasının ortaya attığı Elneny'nin Milan'a gideceği iddiası Çizme'de oldukça sık bir şekilde dillendirilmeye başladı.

Ülkenin saygın gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Milan'ın Mısırlı orta sahanın transferi için şartları zorlayacağını yazmıştı.


Haberde "Kessie'nin devre arasında Wolverhampton'a transfer olma ihtimali ve diğer orta saha alternatiflerinin sezona pek de iyi başlayamamaları İtalyan ekibini transfere mecbur edebilir. 27 yaşındaki oyuncunun da ocakta Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Arsenal'in ise bonservis isteği net: 15 milyon euro. Milan bu ücreti düşürmek için İngiliz ekibiyle sıkı bir pazarlık yapacak" ifadeleri kullanılmıştı.


Beşiktaş ile ilk maçına Gaziantep FK karşısında çıkan Elneny gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza almıştı. Sezon başında Beşiktaş'ın Arsenal'den kiraladığı Mohamed Elneny, Serie A takımlarından Milan'ın radarına girdi. İtalya basınında çıkan haberlere göre Milan'ın yeni teknik direktörü Stefano Pioli, orta sahadaki problem nedeniyle yönetimden ilk olarak Elneny'nin transfer edilmesini istedi. Elneny'nin de Beşiktaş'ta mutsuz olduğu ve Ocak ayında ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi.

BONSERVİSİYLE ALACAKLAR

Milan'ın Mısırlı orta sahayı bonservisiyle almak istediği ve bunun için 15 milyon Euro'yu kasasından çıkarmaya hazır olduğu belirtildi.(Fotomaç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder