Beşiktaş'ta Victor Ruiz hangi maçlarda oynmayacak? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Victor Ruiz hangi maçlarda oynmayacak?

Share This

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Victor Ruiz ile ilgili açıklama yapılırken oyuncunun durumu netleşti.

siyahlabeyaz | Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Victor Ruiz ile ilgili açıklama yapıldı. Siyah beyazlılardan yapılan açıklamada Victor Ruiz'in sakatlığının ne kadr süreceği de belirtildi. Victor Ruiz sakatlığı son durum, Victor Ruiz hangi maçta oynayacak gibi aramaların yanıtları burada.

Beşiktaş Haberleri: Victor Ruiz hangi maçlarda oynayamayacak?

Beşiktaş, dünkü antrenman sonrası sakatlanan Victor Ruiz'in sağ bacak arka adele soleus kasında grade 2 zorlanma tespit edilerek, tedaviye başlandığını açıkladı. Beşiktaş, sezon başında kadrosuna kattığı İspanyol futbolcu Victor Ruiz'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Siyah-beyazlı futbolcunun dün yapılan antrenman sonrasında sakatlık yaşadığı ifade edilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Dün sabahki antrenman sonrası sağ bacak alt arka (soleus) adalesinde ağrısı olan oyuncumuz Victor Ruiz'in yapılan muayenesi ve Acıbadem Hastanesi'nde çekilen MR'ı sonucuna göre soleus kasında grade 2 zorlanma tespit edilmiştir. Tedaviye sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."
Ruiz'in sakatlığının 2 ile 4 hafta arasında süreceği ifade ediliyor. (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder