Beşiktaş'ın transfer gözdesi Orkun Kökçü için 23 milyon euro - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın transfer gözdesi Orkun Kökçü için 23 milyon euro

Share This

Uzun süredir Beşiktaş ile anılan Feyenoord'un genç yıldız adayı Orkun Kökçü için İngilere Premier Lig ekibi Arsenal devreye girdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig'de inişli çıkışlı grafiğini sürdürürken, Orkun Kökçü transferinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Uzun zamandır Beşiktaş transfer gündemini meşgul eden Orkun Kökçü, Arsenal'ın listesine girdi. Genç yıldız adayı, Feyenoord'da sergilediği futbol ile devlerin ilgisini çekti.

Beşiktaş Haberleri: Orkun Kökçü, Arsenal'a transfer olacak mı?
İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Feyenoord'un 18 yaşındaki futbolcusu Orkun Kökçü, İngiltere Premier Lig devi Arsenal'ın radarına girdi.

ARSENAL, ORKUN KÖKÇÜ TRANSFERİNİ İSTİYOR

Oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çeken Orkun Kökçü için Arsenal'ın 23 milyon euroyu gözden çıkarması gerektiği vurgulandı. Genç yıldız adayını izlemeye alan Arsenal'ın Ocak ayındaki ara transfer döneminde Feyenoord'a teklif yapabileceği ifade edildi.

Orkun Kökçü'nün potansiyeline dikkat çekilen haberde, genç futbolcunun bir süperstar olabileceği belirtildi. Orta sahada sergilediği performansı geliştirmeye devam eden Orkun Kökçü, Arsenal tarafından yakından takip ediliyor.

"TÜRKİYE'DE ÖNCE BEŞİKTAŞ'I SEÇERİM"

Geçtiğimiz ay Hollanda basınına açıklamalarda bulunan Orkun Kökçü, "Türkiye'de oynamak ve Beşiktaş forması giymek isterim. Tuttuğum takım Beşiktaş ve ailem de Beşiktaşlı. Eğer bir gün Galatasaray'dan teklif alırsam, önce Beşiktaş'ı isterim ama Beşiktaş beni istemezse ancak o zaman başka bir takıma transfer olabilirim" demişti.

Orkun Kökçü kimdir, kaç yaşında?

Transfer döneminde Beşiktaş'la ismi anılan Orkun Kökçü Feyenoord'da forma giyiyor. Orkun Kökçü 17 yaşında. Orkun Kökçü Feyenoord'da merkez orta saha pozisyonunda görev yapıyor. 2014 yılında Groningen alt yapısından Feyenoord'a transfer olan ve Feyenoord genç takımında forma giyen Orkun Kökçü, daha sonrasında Feyenoord'un U17, U19 ve U21 takımlarında görev aldı. Feyenoord ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcu bu sezon 13 maçta 2 gol attı. (Futbol Arena Dış Haberler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder