Yıldız futbolcudan flaş itiraf! "Beşiktaş ve Fenerbahçe'den teklif aldım" . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yıldız futbolcudan flaş itiraf! "Beşiktaş ve Fenerbahçe'den teklif aldım" .

Share This

Geçtiğimiz sezonu 6. sırada bitirerek taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan ve yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe ile bu sezon hem lig hem de Avrupa'da istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ın transferde karşı karşıya geldiği öğrenildi. Bir dönem Manchester United forması da giyen yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Beşiktaş ve Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bıraktıktan sonra yeni sezona farklı bir kadroyla giriş yapan sarı-lacivertliler, tam 12 isimle sözleşme imzalayarak yeni yılda şampiyonluğu en büyük adaylarından biri olacağının sinyallerini verdi.

Yeni sezona yeni transferleriyle bomba gibi bir giriş yapan sarı-lacivertliler, ilerleyen haftalarda peş peşe puan kayıpları yaşayarak milli araya 11 puanla 5. sırada girdi. Lige verilen arada ocak ayı için çalışmalarını hızlandıran Kanarya'nın adı Mesut Özil, Dairo Melnjak ve Aleksandar Kolarov gibi isimlerle anılıyor.
Geçtiğimiz sezon özellikle sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla tekrar zirve yarışına dahil olan ancak son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş, yaşadığı maddi problemler nedeniyle ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'ye göre daha durgun bir transfer dönemi geçirdi. Yaz transfer döneminde uzun süre sessiz kalan siyah-beyazlılar ise 8 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Yeni sezona teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde giriş yapan ancak hem Süper Lig ve hem Avrupa'da istediği başlangıcı yapamayan Kara Kartal'da başkan Fikret Orman'ın istifa kararı alması sonrası 20 Ekim'de olağanüstü kongre yapılacak.

Kongre sonrası gelecek yeni yönetimin göreve başlar başlamaz ara transfer dönemi için çalışmalara ağırlık vermesi bekleniyor. Öte yandan Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan iki ezeli rakibin yaz transfer döneminde karşı karşıya geldiği ortaya çıktı.

Son olarak Vitesse forması giyen ve sözleşmesi bittikten sonra bu yaz bir takımla anlaşamayan Hollandalı sol kanat oyuncusu Alexander Büttner, yaz aylarında Beşiktaş ve Fenerbahçe teklif aldığını söyledi.

"BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE BENİ İSTEDİ'

Beşiktaş ile önemli görüşmeler yaptığını kaydeden tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş ciddi bir teklif yaptı ancak son adan transfer gerçekleşmedi. Sonra başka teklifler de aldım. Fenerbahçe de beni istedi. PAOK, Apoel, SPAL ve Celtic'in de teklifi oldu. Rangers ve Stoke City'den ilk oldu ancak karar çoktan alınmıştı." dedi.

ALEXANDER BUTTNER KİMDİR?

Profrsyonel kariyerine Ajax altyapısında başlayan 11 Şubat 1989 doğumlu futbolcu; Vitesse'de gösterdiği etkili performansla 2012 yılında 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer oldu.

2012-2014 yılları arasında İngiliz devinin formasını giyen Büttner, ManU ile çıktığı 28 maçta 2 gol ve 3 asist üretti. 2014 yılında 5.5 milyon Euro bedelle Dinamo Moskova'ya transfer olan Hollandalı sol bek, Anderlecht formasını da giydi. Son olarak Vitesse forması giyen 30 yaşındaki futbolcu, yaz transfer döneminde hiçbir takımla anlaşamadı. Kariyerinde toplam 290 maça çıkan Alexander Büttner, 20 gol ve 37 asistlik bir performans sergiledi. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri ise 800 bin Euro. (Fotomaç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder