Beşiktaş'ta 6 isim yolcu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, aralarında yeni transferlerin de bulunduğu 6 isimle ocak ayında yolları ayırmayı düşünüyor.


siyahlabeyaz | Şenol Güneş'in milli takımın başına geçmesiyle teknik dirertör Abdullah Avcı'yla anlaşan Beşiktaş, kadrosunu 7 futbolcuyla güçlendirdi.
Lige 3-0'lık Sivasspor yenilgisiyle başlayan siyah beyazlılar 6. hafta sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 5 puanla 16. sırada yer aldı.

Başkan Fikret Orman ise başkanlığı bırakacağını açıklayarak olağanüstü seçimli kongre kararı aldı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından teknik direktör Abdullah Avcı'nın geleceği de tartışılmaya başlandı.

Ligdeki 4-1'lik Trabzonspor yenilgisinin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz ekibi Wolverhampton'a da 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Avcı'ya olan tepkiler arttı.

Öte yandan ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan Beşiktaş, iç transferde radikal kararlar almaya hazırlanıyor.


Takvim'in haberine göre, teknik direktör Abdullah Avcı'nın devre arası için gönderilecek futbolcuları belirlediği ve bunu yeni yönetimle paylaşacağı gelen bilgiler arasında.

Avcı'nın yerli futbolcuların durumu hakkında henüz bir görüş bildirmediği ve kalan maçlarda gösterecekleri performansa göre karar vereceği öğrenildi.

İşte ara transfer döneminde Abdullah Avcı'nın kararı doğrultusunda siyah-beyazlı takımdan ayrılacak 6 isim:

Tyler Boyd
Loris Karius
Enzo Roco
Rebocho
Jeramine Lens
Abdoulay Diaby


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder