Beşiktaş'ta bir sakatlık şoku daha! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta bir sakatlık sıkıntısı daha yaşandı. Savunmanın istikrarlı ismi Gökhan Gönül'ün adalesinde zorlanma tespit edildi.


siyahlabeyaz | Lig'de zor günler geçirerek son sıralara demir atan Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz ekibi Wolverhampton ile kendi sahasında oynadığı karşılaşmada orta şiddette bir ağrı hisseden başarılı savunma oyuncusu Gökhan Gönül'ün sol bacak adalesinde sağlık ekibi birinci derecede zorlanma tespit etti.Yıldız oyuncunun tedavisine hemen başlandı.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz perşembe günü Vodafone Park'ta Wolverhampton ile oynadığı maçta sol üst arka adalesinde (biseps) ağrı hisseden Gökhan Gönül'ün muayenesinin yapılasının ardından Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekildi. Siyah beyazlı takımın en önemli futbolcularından biri olan Gökhan Gönül'ün adalesinde birinci derece zorlanma olduğu belirlendi. Tecrübeli futbolcunun tedavisine acilen başlandığı bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder