Beşiktaş'ta flaş gelişme! İki başkan adayı birleşme kararı aldı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta başkan adayları çalışmalarına devam ediyor...


siyahlabeyaz | Fikret Orman'ın görevi bıraktığını açıklamasının ardından siyah-beyazlıların başkanlık koltuğuna 4 isim talip oldu... Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı, İsmail Ünal ve Hürser Tekinoktay...

BAŞKANLAR SAHAYA İNİYOR

4 ismin dışında Melih Arslan da aday olmak istemiş ancak 250 imzayı bulamamıştı. Yeterli imzayı bulan isimler ise kolları sıvadı...

Seçim çalışmalarına başlayan Serdal Adalı, esnaf ziyaretlerine başladı. Ahmet Nur Çebi ise, sosyal medyadan startı vermişti. Çebi, önümüzdeki günlerde sahaya inmeyi planlıyor...

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden bir diğeri de Hürser Tekinoktay... Siyah-beyazlı kulübün efsaneleri ve tribün liderleriyle bir araya gelen Tekinoktay, camiaya birlik ve beraberlik mesajları veriyor.

En sessiz kalan isim ise İsmail Ünal... Yarın basının önüne geçecek Ünal, projelerini açıklaması bekleniyor. İsmail Ünal'ın bir adayla birleşeği kulislerde konuşulurken Asist Analiz hangi başkan adayıyla ittifak yapacağına ulaştı...

İKİ BAŞKAN ADAYI İTTİFAK YAPIYOR

20 Ekim Pazar günü; 15 bin siyah-beyazlı üyenin oy kullanması beklenen olağanüstü kongrede; Serdal Adalı ile İsmail Ünal birlikte hareket etme kararı aldı.

Kulüslerde bu konu konuşulurken Ahmet Nur Çebi ile Serdal Adalı arasında geçmesi beklenen başkalık yarışında; Adalı&Ünal ikilisi bir adım öne geçmişe benziyor... Yarın basının karşısına geçecek İsmail Ünal'ın ittifak haberini basınla paylaşması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere, Serdal Adalı, Fikret Orman ile 2013 yılında başkanlık yarışına girmiş ve kaybetmişti. Ardından Fikret Orman ile Hürser Tekinoktay arasında yapılan başkanlık seçiminde; Orman ipi göğüslemiş ve Serdar Adalı'yı yönetimine almıştı.

ESKİ RAKİP YENİ DOST

5 ay önce Orman karşısında seçime giren Hürsev, bu kez de Orman'ın yönetiminde yer alan Adalı ve eski yöneticisi Çebi'ye karşı başkanlık yarışı verecek.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta eleştiri oklarının hedefine gelen ilk isim Başkan Fikret Orman olmuştu.

İç sahada oynanan Başakşehir maçında; taraftarlar siyah-beyazlıların 1 numarasını istifaya davet etmişti. Fikret Orman da bu davete karşılık verip görevi bıraktığını açıklamıştı.

ORMAN TEPKİLERE DAYANAMAMIŞTI

Siyah-beyazlı camia, Orman'ı döndermek için baskı yapsa da deneyimli başkan kararından dönmeyip kulübü, olağanüstü genel kurula götürdü.

Şimdinin başkan adayı, Orman'ın da en yakın çalışma arkadaşı Serdal Adalı, ne ettiyse kararından döndüremediğini söyledi.

Orman'ın istifasından tribünlerin en büyük etken olduğunun altını çizen Adalı, "7 senelik doygunluk var. Görüştük ve devam etmesini söyledim.

Zamanın bu olmadığını ve kulübe zarar vereceğini söyledim. Ama geri adım atmadı" ifadelerini kullandı.( Asist Analiz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder