Beşiktaş'ta yeni dönem! Sergen Yalçın ile feda - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta yeni dönem! Sergen Yalçın ile feda

Share This

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin başkan seçilmesi durumunda yeni bir feda dönemi başlayacak. Yetenekli Türk gençlerine dönüş olacak. Teknik Direktör olarak ise Sergen Yalçın düşünülüyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta işler iyi gitmiyor… takım bu akşam lig lideri Alanyaspor’u ağırlayacak. Herkesin aklında ise başkanlık yarışı var. Ahmet Nur Çebi en ciddi adaylardan birisi olarak öne çıktı. Edal Torunoğulları ve Adnan Dalgakıran’la yola çıkmaya hazırlanan Çebi’nin önceliği ise “yeni bir feda” dönemi. Bu dönemde yetenekli Türk gençlerine yatırım yapılacak. Bu konu taraftara çok iyi anlatılacak. Orman yönetiminin aksine harcamalar net ve şeffaf şekilde paylaşılacak.

ÇEBİ’NİN SERGEN YALÇIN’DAN BÜYÜK BEKLENTİLERİ VAR

Ahmet Nur Çebi’nin seçilmesi durumunda Abdullah Avcı dönemi sona erecek… herkes artık bunu kabul etmiş durumda. Bunun yanı sıra Sergen Yalçın’lı dönemin başlayacağı da konuşuluyor. Çebi’nin Sergen üzerinde inatla durmasının nedeninin de Ozan Tufan’ı yeniden hayata döndürmesi olarak görülüyor. Çebi’nin yakınlarına göre Sergen; Oğuzhan, Muhayer, Orkan, Güven ve Umut Nayır gibi isimleri diriltebileceğini düşünüyor. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder