Kritik gün! Alanyaspor maçı öncesi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kritik gün! Alanyaspor maçı öncesi...

Share This

Beşiktaş'ta gözler Alanyaspor ile oynanacak Süper Lig 7. hafta maçına çevrildi. Karşılaşmada siyah-beyazlılar mutlak 3 puan hesapları yapıyor.


siyahlabeyaz | Lige kötü bir başlangıç yapan ve 5 puanla 7. haftaya 16. sırada giren Beşiktaş, liderlik koltuğunda oturan Alanyaspor'u konuk edecek.

Abdullah Avcı toplantılar yaptı

Bu karşılaşmanın teknik direktör Abdullah Avcı adına da kader maçı olacağı konuşuluyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da futbolcularını motive etmek için hafta içinde toplantılar gerçekleştirdi.

Abdullah Avcı: "Sizlere güveniyorum"

Avcı'nın futbolcularına, "Alanyaspor ligin sert takımlarından biri. Ama biz de Beşiktaş olarak sahada elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Kötü bir dönem geçiriyoruz. Toparlanmak bizlerin elinde. Görev alan herkes bunun bilinciyle hareket ederse galip geliriz. Milli ara da bizim için bu sürecin devamı adına önemli olacak. Sizlere güveniyorum" dediği öğrenildi.

Alanyaspor'u saatlerce analiz ettiler

Bu arada teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibi Alanyaspor'u analiz etti. Avcı'nın kurmayları rakiplerinin artılarını ve eksilerini futbolcularına da anlattı.

Taraftarlar fazla ilgi göstermiyor

Beşiktaş ile Alanyaspor arasındaki mücadele bugün saat 16:30'da başlayacak. Siyah-beyazlı taraftarların fazla ilgi göstermediği de gündemde. (Ajansspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder