Candaş Tolga Işık : "Yıldırım Demirören, Perşembe günü sabah çıkıp aday olduğunu..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Candaş Tolga Işık : "Yıldırım Demirören, Perşembe günü sabah çıkıp aday olduğunu..."

Share This

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Youtube'da yayınlanan"Kırmızı Çizgi Fitbol" programında Beşiktaş'taki seçim süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Işık'ın yaptığı açıklamalar:



-YILDIRIM DEMİRÖREN'İN ADAYLIK İÇİN ENGELİ YOK-

"Yıldırım Demirören de aday olabilir. Enteresan bir bilgi var. 'Ankara, Yıldırım Demirören'in aday olmasını istemiyor' diye bir kulis vardı. Ankara'dan biriyle konuştum. Çok yetkili ve etkili biri. 'Hiç böyle bir şey yok. İstiyorsa olabilir' dediler. Demirören'e yakın kaynaklardan teyit de ettirdim. Tamamen kendi kararıyla aday olmuyor. Yani baskı yok. Şöyle bir şey olabilir. Perşembe günü sabah Yıldırım Demirören çıkıp aday olabilir. Bence olmayacak, ben kendisiyle bizzat konuştum, 'Olmayacağım' dedi ama yani bir engeli yok."



-BAŞKANLAR, VERDİKLERİ PARALARI ARTIK GERİ ALAMIYOR-

"Beşiktaş'ta insanların neden aday olamadığı ile ilgili bende şöyle bir haber var. Dün bana kamu bankalarının oldukça önemli bir yöneticisi telefon açtı. 'Kulüplerde aday olma işi bu saatten sonra artık biraz daha zorlaştı.' dedi. 'Niye?' dedim. 'Bugüne kadar kulüp başkanları, başkan olduğunda kasa kolaylığı sağlamak için ceplerinden paralar veriyorlardı. Fakat yapılan son anlaşmayla birlikte artık o iş bitti.' dedi. Kamu bankaları diyormuş ki 'Artık kulüplere verdiğiniz paraları geri alamazsınız, bağış yapmak zorundasınız. Ne zaman geri alırsınız? Kulüplerin kamu bankalarına borçları bittikten sonra geri alırsınız.' Türkçesi 'Alamazsınız' demek. Çünkü o borç bitmez. Aday olacak kişiler kulüplere ceplerinden para verdiklerinde o paraları geri alamayacaklarını bilerek verecekler. 'Bunun bir yolu yok mu?' dedim, 'Var' dedi. Verdiğin parayı ancak sponsorluk olarak kullanabiliyorsun. Bu da aday olacakları biraz sıkıyor. Çünkü aday olacak kişinin vizyonuyla birlikte para bulması lazım." ifadelerini kullandı.(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder