Fatih Altaylı: "Senin ne başarın var Abdullah Avcı?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fatih Altaylı: "Senin ne başarın var Abdullah Avcı?"

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile A Milli Takım Teknik direktörü Şenol Güneş arasındaki söz düellesounu Fatih Altaylı yorumladı.


siyahlabeyaz | Abdullah Avcı'nın "Kariyerim sorgulanmaz" açıklamasuını değerlendiren Altaylı, "Beşiktaş'ın başında bir teknik direktör var, 'Kariyerim' sorgulanamaz diyor. Hangi başarı? Ne yaptın? Birisi desin ki Abdullah Avcı'nın şu şu başarıları var! Milli Takım'a gittin madara oldun. Başakşehir'in başına geçtin, çeşitli ilişkilerle 4 sene geçirdin, bunun iki senesinde ciddi çuvalladın, diğer takımların düşüşüyle beraber bir nebze toparladın ve yandan da kollanarak, en tepelerden Başakşehir forması giyip desteklenerek. Ne oldu?" dedi.
Abdullah Avcı'nın Şenol Güneş sözlerini de değerlendiren Altaylı, "Sen kimsin de başarıdan bahsediyorsun? Büyük bir züppelik, ukalalık içerisinde 'Benim başarılarım sorgulanamaz' Doğru, çünkü yok. Olmayan bir şey sorgulanamaz. Pardon altyapılarda başarısı var, üstyapıda yok. Bahsettiğin Şenol Güneş, Beşiktaş'ın Gordon Milne'den sonraki en başarılı teknik direktörü hatta uluslararası anlamdaki en başarılısı. Milli Takım'da Dünya üçüncüsü olmuş, Beşiktaş'ı Avrupa'da namağlup ilerletmiş. Sen Avrupa'da madara oldun" ifadelerini kullandı.(Sporx)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder