Hesaplar şok etti! Ahmet Nur Çebi'nin 5 maddelik manifestosu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hesaplar şok etti! Ahmet Nur Çebi'nin 5 maddelik manifestosu

Share This

Seçimden önce mali yapıyla ilgili bilgilere ulaşamayan Ahmet Nur Çebi ve ekibi hesaplar önlerine geldiğinde şok oldu…


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta mazbatasını alan Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ilk icraatı teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelmek oldu…
Futbolculara ödemelerin en kısa zamanda tamamlanacağı sözünü  verdi. Kendilerine 15 gün süre verilmesini istedi.Yapamayacakları şeylerin sözünü asla vermeyeceğini, önceliklerinin ise kulübün mali anlamda düzlüğe çıkması olduğunu anlattı. Bu süreçte alınacak başarılı saha sonuçlarının düzlüğe çıkma açısından kendilerine çok yardımcı olacağını belirtti.

ÇEBİ BAŞKANLIĞA 20 MİLYON DOLAR BORÇLA UYANDI

Beşiktaş’ın çiçeği burnundaki başkanı Ahmet Nur Çebi’nin önceliği ekonomi... başkanlığının ilk gününe 20 milyon dolar’lık ödeme ile uyanan Çebi ve ekibi sabahın ilk saatlerinden itibaren alacaklı taraflarla konuşmalar yaptı. Yapılan görüşmelerin pek çoğundan olumlu geri dönüş alındı. Ödemeler için süre talepleri olumlu karşılandı. Çebi ve ekibindeki isimler ellerini taşın altına koyarak bazı acil ödemeler için kasa kolaylığı sağladı.

ŞOK GEÇİRDİLER: BU KADAR BORÇ BEKLEMİYORDUK

Seçimden önce mali yapıyla ilgili bilgilere ulaşamayan Ahmet Nur Çebi ve ekibi hesaplar önlerine geldiğinde şok oldu… basında çıkan rakamların çok üzerinde bir borçla karşı karşıya kalan yöneticiler, “bilere bu yükün altına girdik. Ancak durumun bu kadar vahim olabileceğini tahmin bile edemiyorduk” itirafında bulundu. “Hesaplara ulaşmamızın neden engellendiğini şimdi çok iyi anlıyoruz” ifadelerini kullandılar. Çebi yönetimi acil olarak mali durumun net olarak ortaya çıkarılması için bir komisyon kurdu.

ÇEBİ’NİN 5 MADDELİK MANİFESTOSU

Ahmet Nur Çebi yönetiminin 5 önceliği belli oldu. “Önce Beşiktaş” denilerek yola çıkacak siyah-beyazlıların yeni başkanı 5 maddelik bir manifesto belirledi.

* Öncelik Beşiktaş olacak. Herkesle Beşiktaş’ın menfaatleri  kapsamında temas kurulacak. Destek istenecek.

* Mali sorunların çözülmesi için herkes elini taşın altına sokacak.

* Küslük ve dargınlıkların bitirilmesi için her kapı çalınacak.

* Takımla arasına mesafe koyan taraftarın tribüne gelmesi için gruplarla temaslar kurulacak.

* Kulüp yöneticilerinin kulüple ticari ilişkileri olmasına izin verilmeyecek. Eski yöneticilerin kulüple devam eden ticari ilişkileri varsa sonlandırılacak.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder