Süleyman Seba'dan sonra bir ilk! Levent Çifter ve Ahmet Ateş... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süleyman Seba'dan sonra bir ilk! Levent Çifter ve Ahmet Ateş...

Share This

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin seçim kazanması, aynı zamanda uzun zaman sonra muhalefetin de zaferi oldu.


siyahlabeyaz | Süleyman Seba’nın, Mehmet Üstünkaya’ya karşı kazandığı seçimden sonra Beşiktaş’ta ilk kez muhalifler, iktidar karşısında üstünlük kurdu… Ahmet Nur Çebi’nin, Fikret Orman’ın devamı olarak kabul edilen Serdal Adalı karşısında aldığı farklı zafer için iki farklı yorum yapıldı: Dip dalgası ve egemenlerin sonu…
Aslında Fikret Orman’ın seçildiği oylamada Hürser Tekinoktay’ın aldığı oy “egemenlerin” otoritesini sarsmıştı. Bu seçimde bir patlama bekliyordu. Ancak buna rağmen 4 ila 5 bin arasında oyu olduğu iddia edilen Demirören ve Orman’ın desteklerini açıklamalarının Adalı’ya seçimi  kazandıracağı tahmin ediliyordu.

Ancak Adalı’nın bir önceki seçimde Orman’ın aldığı oyun hemen hemen aynısını alması tahmin edildiği gibi Beşiktaş’ta bir “egemen” grubun olmadığını ortaya çıkardı. Çebi’nin zaferi camiada Seba’dan sonra ilk kez sözleri dinlenmeyenlerin isyanı olarak görüldü. Sandığa gitme oranının yüksekliği “dip dalgası” olarak yorumlandı.

BEŞİKTAŞ’TA İSTİFALAR DEVAM EDECEK İDDİASI

Bu arada Ahmet Nur Çebi ilk iş olarak kulübün işleyişine tel attı… ilk etapta seçim döneminde açık açık istifasını istediği CEO Gökhan Sarı ,  Pazarlama Müdürü Umut Kutlu ile Serdal Gözelekli istifa etti. Bir sonraki aşamada Beşiktaş Dernek Koordinatörü Levent Çifter ve stat direktörü Ahmet Ateş’in de istifa etmezlerse görevlerine son verileceği bildirildi.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder