Hürser Tekinoktay : "Pepe kalsaydı şampiyonluğu kaybetmezdik" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hürser Tekinoktay : "Pepe kalsaydı şampiyonluğu kaybetmezdik"

Share This

Beşiktaş Kulübü Başkan adaylarından Hürser Tekinoktay’tan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu ile ilgili bir açıklama yaptı.


siyahlabeyaz | Açıklama şu şekilde:

Beşiktaşımızın Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’na ve gündemine ilişkin gerçekleştireceği basın toplantısına tüm medya mensuplarımız ve geleceği emanet edeceğimiz tüm genç gazeteci adayları davetlidir.

Tekinoktay'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bugün geldiğimiz noktada, ben isterdim ki Fikret Orman'ın istifasının ardından hemen karar verilsin, aday olmak isteyenler aday olsun. Önümüzdeki 20 yılın dizaynını yapacak bir vizyonla seçime girmemiz daha güzel olurdu. Bir spor kulübü böyle olmalıdır. Bizim kulübümüz israftan bu hale geldi. Pepe dahil birkaç ismi serbest bırakmak zorunda kaldık. Pepe kalsaydı şampiyonluğu kaybetmezdik.

Trajikomik bir durumdayız. Takımın durumun kötü, finansal durum kötü. Biz görevlerimizi yaptık. Usulsüzlükleri tespit edip onların camiayla yüzleşmesini sağladık. Biz muhalefet olarak görevimizi yaptığımızı düşünüyoruz.

Hesap soracağız ibarelerini komik buluyorum. Kendi kendilerinden nasıl hesap soracaklar? Kendi kendilerini ibra etmişler. Ben ve arkadaşlarım 2008'den beri hiçbir yönetimi ibra etmedik. (Ajansspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder