İsmail Ünal'dan flaş itiraf! "Bana haber gönderiliyor, bunlar akıllarını başlarına alsınlar" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İsmail Ünal'dan flaş itiraf! "Bana haber gönderiliyor, bunlar akıllarını başlarına alsınlar"

Share This

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı İsmail Ünal, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Ünal'ın yaptığı açıklamalar:

-BEŞİKTAŞ'IN GELECEĞİNİ HAZIRLAMAMIZ LAZIM-
"En önemli şey idari yapılanma ve mali disiplin. İdari yapılanma ekonomiye yansır ve çalışanların ücretlerinin sağlıklı bir şekilde ödenmesini sağlamak. Kulübün ekonomik yapısı için çalışmaları ortaya koyacağız. Sponsorlar bulacaksınız, yurt dışı kaynaklı fonlarla çalışacaksınız, özkaynak düzenini harekete geçireceksiniz. Beşiktaş'ın geleceğini hazırlamamız lazım"

-VERDİĞİMİZ LİSTEDE ŞİFO MEHMET VARDI AMA DENİZLİ'YE GİTTİ-

"Geçen hafta verdiğimiz listede Şifo Mehmet vardı ama Denizli'ye gitti. Diğer isimlerle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Beşiktaş'ı Bayern Münih, AJax gibi Beşiktaş'ın formasını terleten isimlerin yöneteceği kulüp haline getirmek istiyoruz."


-ABDULLAH AVCI'YA SÜRE TANINMALIDIR-

"Abdullah Avcı, Başakşehir'de başarılı bir teknik adamlık yapmış ve önemli bir noktaya taşımıştır. Süre tanınmalıdır. Bu sene ligler daha farklı başladı. Takımımızın iyiye gideceğini düşünüyorum. Teknik adamla ilgili seçim dönemlerinde konuşmayı da doğru bulmam."

-FLAŞ İTİRAF! ÇOK YAKIN BİR DOSTUMA ADAYIN BİRİ ÖNERİDE BULUNUYOR

Birleşme konusunda düşüncelerini belirten Ünal; "Perşembe günü liste verdik ama Çarşamba medyaya bir açıklama yaptım. 1 ayı bulmayan bir kongre süreci. Dar bir boğazdan geçiyoruz. Birlik ve beraberlik ortaya koydum. Aday olurken Yıldırım Demirören, Fikret Orman ve Serdar Bilgili ile görüştüm. Divan Başkanı ile de görüştüm. Destek için değil kulübün başkanlığını yapmışlar. Çok yakın bir dostuma adayın biri öneride bulunuyor. Ben de 'bir fazlasını biz vereceğiz, buyursun gelsin, arkadaş' dedim. Cevap yeterli mi? Kulübün bir yönetim kurulu üyesi kanalıyla bana haber
gönderiliyor. Ben yaşamım boyunca hep ciddi işlerle uğraştım. Süleyman Seba karşısında aday olduğu zaman kulübün içinde kogre kulislerinin yapılmasına hiçbir zaman izin vermezdi. Ama görüyorum ki kulübümüzün içinde kongre kulisleri ve bilgi aktarımları bir aday tarafından yürütülmektedir. Bunu hiç doğru bulmuyorum, sonuna kadar yanlıştır. Bunlar akıllarını başlarına alsınlar. Beşiktaş'a yakışmadı." ifadelerini kullandı.
(ortacizgi.com)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder