İsmail Ünal'dan ittifak iddialarına cevap! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı İsmail Ünal, basın toplantısı düzenledi.


siyahlabeyaz | İşte Ünal'ın yaptığı açıklamalar:

-BİZLER HEP AKTİFTE YER ALDIK-

"Bizler Beşiktaş'ın hep aktifinde yer aldık, hiçbir zaman pasifinde yer almadık. 90'lı yıllarda Süleyman Seba yönetimlerinde bulunduk. Metin Keçeli ile birlikte biz oradaydık. Biz Beşiktaş'ın 100. yılında aktifinde bulunduk. Biz belediye başkanlığı dönemimizde Fulya projesinin aktifinde bulunduk. İnönü Stadı'nda yapımında önemli katkılarımız oldu. Onun için biz Beşiktaş'ın hep aktifindeyiz."

-SÜLEYMAN SEBA ANLAYIŞINA DÖNMEK İÇİN ADAYIZ-

"Beşiktaş, dar boğazdan geçiyor. Bizim başkan adaylığını açıklamamızın temel nedeni borçlandırmada olmamamızdır. Biz Süleyman Seba anlayışına dönmek için adayız. Biz o okuldan geldik. Mezun olamadık. Biz Süleyman Seba'yı yaşayarak, birlikte öğrendik. Özkaynak düzenini harekete geçirerek borçlanma azılacaktır. Gönül isterdi ki bu borçlar olmasaydı."


-ÇOK ÖNEMLİ DEĞERLER VAR-

"Bu formayı giyen sporcularımızın bir gün Beşiktaş'ı yönetmelerini istiyorum. Efsane kadroda çok önemli değerler var. Beşiktaş'ın bir model ortaya koyması lazım. Bizler geleceğe yönelik çalışmalarımızı yapmak ve fabrika ayarlarına dönmek, Beşiktaş'ı yaşam noktasına getirmek, insanlara Beşiktaş taraftarlarına huzur vermek adına varız. Onun için de var gücümüzle çalışacağız."

-HER ŞEY BÜYÜK BEŞİKTAŞ İÇİN-

"Beşiktaş'ın sponsorluklarını arttırmak istiyoruz. Bankalar Birliği ile yaptığınız anlaşmada gelir ve gider kalemleri geliyor. Bu yeterli değil. Beşiktaş'ın fonlarla, sponsorluklarla daha farklı gelirlerle ayağa kalkma modeli oluşturulmalı. Her şey büyük Beşiktaş için. Her şey yüreğimizdeki Karakartal için. Kulübümüzün idari ve mali disiplinini sağlayacağız. Şeffaf bilanço ve aktarım önemlidir. Biz onun için varız."

-BİZ BU SANATIN İŞÇİSİYİZ-

"Borcu yönetmek sanattır. Biz bu sanatın işçisiyiz. Şu anda yurt dışında çalışan arkadaşlarımız var. Oradan bir arkadaşımız yönetimimizde olacak. 4 aydır ödenmeyen maaşları düşünerek bu düşünceleri ortaya koyuyoruz."

-ŞİFO MEHMET LİSTEMİZDEYDİ-

"Şifo Mehmet listemizdeydi. Değerli bir teklif yapıldı. Kendisi ile konuştuk. Düşüncesi ve eylemleri bizimledir. Yine bu noktada çalıştığımız 1-2 arkadaşımız ile görüşme halindeyiz." dedi.

-İTTİFAK İDDİALARINA NOKTAYI KOYDU-

"Sosyal Medyada başka bir adayın listesine gireceğim konusunda tweet’er görüyorum gülüyorum. Bu mümkün değildir" (ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder