Fikret Orman'dan Abdullah Avcı açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündeme dair açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Orman'ın yaptığı açıklamalar:


-KİMSEYİ RENCİDE ETMEK İSTEMEM-

"Bir seçim sürecimiz var. Seçim süreci olduğu için de ben şu an için Beşiktaş camiasının başkanıyım. Kimseyi rencide etmek istemem. Ahmet Nur Çebi abimle 6.5 sene görev yaptık, önemli işlere imza attık. Bizim bulunduğumuz dönemde tek hedefimiz Beşiktaş'a hizmet etmek. Benim bu süreçte en çok dikkat ettiğim konu ikinci başkanlarımla istişare etmektir. Şu an ikisi de aday. İyi bir şeyler olduğu zaman 'ben yaptım' diye sahiplenir. Kötülerde de konu başkana refere edilir."

-AHMET NUR ÇEBİ'YE CEVAP-

"Benim sürecimi tarih aradan zaman geçtikten sonra değerlendirecektir. Şenol Güneş ile Ahmet Nur Çebi abimiz bir ekip değildi. Ben Şenol Güneş ile anlaştım. Benim irademle Beşiktaş'a teknik direktörlük yaptı. Benim bu süreçte duyduğum bir kırgınlık olmaz. Ben kırgınlıklarımı Beşiktaş'ı bırakırken anlattım. Hiçbir zaman yorgun değilim. Sadece ve sadece yaşananları hak etmediğimi düşündüm. Bu 1 senedir gelen bir süreç."

-BURASI BİR PADİŞAHLIK DEĞİL

"Geçen gün Serdal başkana da sormuşlar 'devamı mısınız?' diye. Burası bir padişahlık değil. Kimse şehzade değil. Herkes Beşiktaş'a hizmet etmek için mücadele edecektir."


-GELECEKTE BAŞKANLIK DÜŞÜNCESİ VAR MI?-

"Şu an ki düşünclerim ben Beşiktaş'a yapacaklarımı yaptım. Yeni nesillere bırakmak lazım. Başkan olduğum süreçte en mutlu olduğum gün bu stadı açtığım gündü. Şampiyon olduğumuz günün ertesi günü büyük problemlerle uğraştım. 10-12 senemi Beşiktaş'ta harcadım. Hem kendime hem arkadaşlarıma  hem de aileme vakit harcamak istiyorum. Bu işin taraftarlık tarafını unuttum. Zevk alarak seyretmek istiyorum. Ona geri dönüp moral depolamam lazım. Hep zorluk ve eziyetlerle geldim. Herkes evinde uyurken ben 3-4'te uyanıp nasıl döndüreceğimi düşündüm. Bugüne kadar yaptıklarımın da inşallah istikbalde kıymeti anlaşılır."

-YENİ SEÇİLECEK BAŞKANIN EMRİNDEYİM-

"Ben başkaları gibi yapmam. Yeni seçilecek başkanın emrindeyim. Kulislerin içerisinde olmam. Yeni başkanımız kimse bir şey söylemesine gerek yok, elimziden gelen tüm desteği vereceğim. Onlara haksızlık yapılırsa başkaları gibi susmam. Benim dönemimde böyle bir şey görmedim. Benden sonra geleceklere böyle yapmam"

-ABDULLAH AVCI AÇIKLAMASI-

"Daha ligin çok başındayız. Çok başarılı, çok iyi bir insan olan hocamız var. Yurt dışından hoca getiriliyor falan deniliyor. Ankaragücü maçını aldığımız takdirde ondan soınra Galatarasray geliyor. İki maçı aldığımızda sıralamadaki yerimiz çok farklı yere gelir. Çok iyi bir kadromuz var. Beşiktaş iyi bir takım, yeter ki camia birlikteliği sağlansın. Ben son zamanlarda bunu sağlayamadım ama bundan sonraki başkanımıza sağlayabilmesi için gerekli desteği vereceğim"

-DENETLEMEDEN ÇOK MEMNUN OLURUM-

"Denetlemeden çok memnun olurum, çok da isterim. Ne olsa duyuyorsunuz. Beşiktaş, halka açık bir şirket. Kim gelirse gelsin, baksın. Bu bizim için iyi bir şeydir."

-ADAYLAR HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ-

"İsmail Ünal, başkanımız çok eski diyaloglarım olan birisi. Beşiktaş'a Asbaşkanken Genel Sekreterimizdi. Önemli hizmetleri olmuştur. Belediye Başkanlığı döneminde de uyumlu çalıştık. Beşiktaş'a hep iyi gözle bakmıştı. Stadın yapılmasın da payı olmuştur. Bizim mahallenin çocuğudur."

"Serdal Adalı ile 2013'te rakip olduk. 1 seneye yakın beraber çalıştık. Arkamdan iş çeviren bir tip değil. İnanılmaz derecede güvenilir birisi. Allah ona da şans versin. Arkadan bir şeyler olduğunu o da görmüştü. 'Gel, beraber olalım' demişti, 'Memnuniyetle' demişti."

"Ahmet Nur Çebi abimizle çok önemli işler yaptık. İlk gün bu işe beraber girdik. Mali konularda büyük destekleri olmuştur. Beraber çalıştığımız dönemde uyum olmuştur. Yönetim içerisinde birbirlerine küskünlük olmuştur. Her yönetimde olan şeylerdir."

"Hürser hoca, yürekli bir adam. İlk günden çıkıp karşımzı aday oldu. Bu son seçimde de ilk gün 'Ben adayım' dedi. Bazı ithamlarda bulundu. 5264 kişinin aidatı geçen sene son 1 haftada yatmış. Bunların içinde ben dahil birçok insanımız var. Bunların 527 tanesi benim dönemimde üye olmuş. Bunların 172 tanesi kongre salonuna gelmiş. Eminim ki o 172 kişinin içinden birçok kişi de Hürser hocaya oy vermiştim. Sanki biz 5264 kişini aidatını yatırdık."
(ortacizgi.com)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder