İşte Ankaragücü - Beşiktaş maçındaki tartışmalı o pozisyon! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Ankaragücü - Beşiktaş maçındaki tartışmalı o pozisyon!

Share This

Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig 8. hafta mücadelesinin 33. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.


siyahlabeyaz | Beşiktaşlı Mohamed Elneny, bir pozisyonda topa yetişmek için çabalarken Ankaragücü kalecisi Korcan Çelikay, yatarak topun sahibi oldu. Bu sırada topa müdahale yapmak isteyen Elneny'nin tabanı, kaleci Korcan'ın yüzüne geldi.

Korcan Çelikay, pozisyon sonrası sakatlık geçirdi ve sağlık ekiplerinin 4 dakikalık müdahalesi sonrası oyuna devam edebildi. Ankaragücü cephesi, bu pozisyon sonrası kırmızı kart bekledi.

Maçın hakemi Ali Şansalan ise bu pozisyon sonrası, VAR hakemi Bahattin Şimşek'ten de uyarı gelmeyince  mücadeleyi hava atışıyla başlattı.


TOROĞLU: "AYAĞI ÇEKEBİLİR MİYDİ, ÇEKEMEZ MİYDİ"

Erman Toroğlu, pozisyonla ilgili olarak, "Elneny ayağı çekebilir miydi, çekemez miydi, bir daha bakmak lazım, enteresan pozisyon." yorumunu yaptı.


ANKARAGÜCÜ BAŞKANI YİĞİNER'DEN TEPKİ 

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, pozisyon ile ilgili yaptığı yorumda, "Bu pozisyonda kart göstermeyen hakem sana ne demeli?" dedi.

"NİYETİM ZARAR VERMEK DEĞİLDİ"

Beşiktaşlı Elneny ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Top önümdeydi, kaleciyi geçmeye çalıştım, kaydım orada. Niyetim kaleciye zarar vermek değildi, ister istemez vurdum ona. Sonrasında özür diledim. Niyetim kesinlikle zarar vermek değildi" dedi. (Sporx)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder