İşte Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ilk sözleri! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü’nde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapıldı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın 34. başkanı Ahmet Nur Çebi oldu.

Başkan Çebi, ilk açıklamalarını sosyal medyadan yaptı.

İşte Çebi'nin yaptığı açıklama:
"Değerli Beşiktaşlılar, Bugün düzenlenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a katılım göstererek bir aydan kısa bir sürede hazırlandığımız adaylık sürecinde bize inanıp oy veren herkese teşekkür ederim. Söz verdiğimiz gibi bugünden itibaren güçlü Beşiktaş için çalışmalarımıza tüm hızıyla başlayacağız. 21 Ekim 2019 itibari ile Beşiktaş’ta yepyeni bir dönem başlıyor. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Sevgi ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, Genel Kurul'da ise şu ifadeleri kullandı:
"Bu genel kurulda görev yapan, divana, başkanına ve tüm çalışan arkadaşlarıma, emniyet görevlilerine, benden desteğini esirgemeyen taraftara, dostlarıma, aileme çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş, yeni bir döneme, yeni bir ufka açılmıştır. Katılımcı, paylaşımcı, dürüst, çalışkan ve hedefi Beşiktaş'ı her zaman yukarıya taşımaya çalışan bir hedef içinde geçireceğiz bu dönemi. Önümüz aydınlık, önümüz parlak. Sizlere söz veriyoruz, Beşiktaş'ın şerefi, namusu, bir kuruşu bize emanet. Zor günlerimiz olacak güzel günlerimizin yanında. Yarın sabah itibarıyla Beşiktaşımız için tüm güzel şeyleri yapmak için görevi devralacağız."


"Beşiktaş genel kurulu bugün 'bindirilmiş kıtaların' olmadığını, olmayacağını, bu lekelerin Beşiktaş'ın alnına vurulamayacağını açıklamıştır. Bana oy veren de vermeyen de benim için Beşiktaşlıdır. Herkesin birbirine sarıldığı bir Beşiktaş inşa edeceğiz. Herkese teşekkür ediyorum. Artık değişim zamanı. Birçok şeyi değiştireceğiz. Elimden gelen birçok şeyi değiştireceğim."

"Abdullah Avcı'nın başarabileceğine inancım var. Ocak ayına kadar tartışmasız olarak devam edeceğim, Türk futbolunun değeridir Abdullah Avcı hocamız. Kendisinin de yapacağı değerlendirmeler olacaktır, ona da hak hukuk tanımamız gerekiyor."

"Görev yaptığım süre boyunca camiamın kapısını çalacağım. Derneklerimiz var, onları çok iyi değerlendireceğiz. Birlik ve beraberlik, sadece bunu söyleyeceğim."

"İlk olarak mazbata alacağız, sonra mali tablo ile ilgili önlem nasıl alırız ona bakacağız. Takımımızı süratle motive edeceğiz. Biz başarı için sahaya çıkacağız. Bunlar artık benim üstüme düşen vazifeler fazlasıyla."
(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder