'Şenol Güneş, siyah kravat takmıştı, dikkatimi...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fransa - Türkiye karşılaşması sonrası gündeme dair açıklamalarda bulunan Mehmet Demirkol, Süper Lig'de oynanacak olan haftanın karşılaşmalarını da değerlendirdi. 


siyahlabeyaz | beIN Sports'da yayınlanan beIN Manşet programında konuşan Mehmet Demirkol şu ifadeleri kullandı:

Maç sonunda Griezmann'ın söyledikleri çok önemli. 'Çok iyi oynadık' dedi. Bence de Fransa, Dünya Kupası finalinden sonra en iyi futbolunu oynadı. Mert Günok'a ayrı bir parantez açmak lazım. 30 yaşındaki bir futbolcunun yeniden sıçrama yapması bence bir ders. Mert'in ayakları bazı stoperlerden daha iyi.
Formu, sağlığı ve öz güveni iyi olan bir Burak Yılmaz o pozisyonda golü çok rahat atardı. Burak'ın pozisyonu gol olsa Türk futbol tarihinin en iyi golleri arasında yer alırdı ve Hakan'ı da kurtarırdı. Fransa çok temaslı oynadı fakat çok az faul yaptılar. Fransa dün dünya şampiyonu gibi oynadı. İlk yarıda rakibe çok müsade ettik. Dorukhan dün olsaydı, rakipten 4-5 faul alırdı. Emre olsa daha farklı olabilirdi.

'Merih dünyanın en iyi stoperi olabilir'

Merih ve Çağlar ikilisi çok yüksek potansiyelli oyuncu. Türk futbol tarihinde Alpay Özalan, Bülent Korkmaz, Emre Aşık gibi isimler var. Merih çok değerli bir oyuncu, her şeyden önce çok pozitif. Merih çok hırslı o hırsı devam etmeli ve bir de stoper çok fazla yere yatmaz. Merih'in dünyanın en iyi stoperi olabilir. Bu sinyalleri dün aldık. Çok fazla pozisyon verdik diyebilirsiniz fakat bu Fransa son dünya şampiyonu. Şenol Güneş'in dün akşam stratejisi tuttu. Burak Yılmaz standarlarının üstünde olsa dün maçı kazanırdık. Burak o pozisyonda da Mandanda'dan da penaltıyı alırdı.

'Şenol Güneş, siyah kravat takmıştı, dikkatimi çekti'

Şenol Güneş, Fransa maçında siyah kravat takmıştı, dikkatimi çekti. Şenol Güneş için bordo mavi çok giyiyor diye yazan ilk yazar benim. Şenol Güneş'in A Milli Takım'dayken bordo mavi kravat takmasının ne sakıncası var? Trabzonspor, A Milli Takımı'n rakibi değil ki... Şenol Güneş'in bordo mavi kravat takması haber olabilir fakat abartılmasına karşıyım. Şenol Güneş'in  bordo mavi kravat takmas haberdir bunun konuşulmasının da sıkıntı yok.

EURO 2020'nin favorisi olabilir miyiz? Olamayız. EURO 2020'yi kazanabilir miyiz? Kazanabiliriz. EURO 2004'te Yunanistan favori değildi fakat kupayı kazandı. (Ajansspor)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder