"Zor dostum zor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Berabere bitirebileceği ilk maçı son nefeste kaybetmiş Beşiktaş için teknik direktörün deyimiyle ‘Hayatın sunduğu fırsat’ maçı... 


siyahlabeyaz | Ancak, ‘Rakip kaleye 30 - 40 metre uzakta oynanan bir oyun fırsat yaratabilir mi?’ sorusunun yanıtı da net; hayır. Evet, rakip bu sürede tek istatistik üretememe pahasına öne çıkmamış ama Beşiktaş da farklı değil, şans yaratacak alana gidecek işleri, bir korner karambolü dışında yapamamış. Tuhaf bir çaresizlik, garip bir tıkanmışlık!
Böyle durumlarda basit çözümlerden biri bireysel yaratıcılık ama onu da Ljajic dışında gösterebilecek biri yok. O da takıma ayak uyduruyor. Maçın sonunda ceza sahasına iyice büzüşüyor Beşiktaş. Sınırdan da bir ofsaytla dönüyor. Ama uzatmada hücum etmeye niyeti olmayan takımdan bile gol yediler. Haliyle baştan bu yana izlediğimiz Beşiktaş’tan gayrı bir Beşiktaş izleyemedik. Anlayacağınız, eski bir şarkıda söylendiği gibi: Zor dostum zor...

GECENİN SORUSU

Gelecek sezon bu Premier Lig takımından 3-4 oyuncu ülkemize getirilirse ayakta alkışlamayacak kaç taraftar vardır acaba?

MAÇIN STARI

Maç izlemediğimiz için ‘maçın adamı’ndan da söz etmek mümkün değil. Belki başta tribünde ardından televizyon başında acı çekenler olabilir!

MAÇIN OLAYI

Wolverhampton dünyanın gözünü diktiği, anlat anlat bitmeyen Premier Lig takımı. Ceza sahasından çıkmıyor ve ilk şutu 67’de atıyor. Ve 4-5 takım üzerinden İngiliz Ligi propagandası tüm gezegene yutturuluyor!

KISA MESAJ

Hayat fırsatlar veriyor ama o sadece bir ihtimal! İhtimali hayata geçirmek gayret ve kolektif bilinçle mümkün. O da Beşiktaş için kısa vadede mümkün görünmüyor.(Cem Dizdar / Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder