Avcı'nın Burak Yılmaz kararı! İşte Beşiktaş'ın Denizlispor 11'i - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Avcı'nın Burak Yılmaz kararı! İşte Beşiktaş'ın Denizlispor 11'i

Share This

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Denizlispor'u konuk edecek. Siyah-beyazlılar taraftarının da desteğiyle mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıkacak. Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı zorlu maç öncesi sahaya süreceği ilk 11'i belirledi. İşte Beşiktaş - Denizlispor maçında sahaya çıkması beklenen ilk 11'ler...


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Lige kötü başlayan ve ilk 6 maçta bir galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle 5 puan toplayabilen siyah-beyazlı ekip, son 4 haftada ise 3 galibiyet ve bir beraberlikle 10 puanı hanesine yazdırdı. Süper Lig'deki son 2 karşılaşmada G.Saray'ı 1-0, Antalyaspor'u 2-1 yenen Kartal, Denizlispor'u yenerek yükselişini sürdürmek istiyor.

Siyah-beyazlılar Süper Lig'de sahasındaki son 16 maçta hiç mağlubiyet yaşamadı.

Vodafone Park'ta son olarak geçen sezonun 12. haftasında Sivasspor'a yenilen Beşiktaş, bu mağlubiyetin ardından evindeki 16 karşılaşmada 11 galibiyet ve 5 beraberlikle 38 puan topladı.

Kara Kartallar, bu seride toplam 32 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü. Öte yandan, evindeki son 33 lig maçında da rakip fileleri havalandıran siyah-beyazlı ekip, bu bakımdan tarihinin en uzun serisine imza attı.

İşte iki takımın sahaya çıkması beklenen ilk 11'leri...

Karius - Gökhan - Vida - Ruiz - Rebocho - Atiba - Elneny - Diaby - Ljajiz - Boyd - Burak (Fotomaç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder