Beşiktaş'ta 2 flaş ayrılık 3 imza! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde takımın kötü gidişatı yönetimi harekete geçirdi. Siyah-beyazlı kurmaylar 2 yıldızla yolların ayrılmasına karar verdi. Kara Kartal ayrıca 3 futbolcu ile sözleşme yenilemeyi planlıyor. İşte Beşiktaş'ta yaşanan flaş gelişmelerin detayları...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta gündem yaratacak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar Süper Lig'de toparlanmaya başlasa da UEFA Avrupa Ligi'nde 4 maçta takımın tek bir puan dahi alamamış olması yönetimi harekete geçirdi.

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı'nın raporuna göre hareket eden siyah-beyazlı kurmaylar flaş kararlar almaya hazırlanıyor.

İlk olarak mevcut oyuncular ile ilgili kararlar almaya hazırlanan siyah-beyazlılar 3 futbolcu ile nikah tazalemeye hazırlanıyor. Ayrıca bazı oyuncuların performansından memnun olmayan Beşiktaş yönetimi 2 yıldızla devre arasında yolları ayıracak.

İşte Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeler...

3 FUTBOLCUYA ŞARTLI SÖZLEŞME!

Beşiktaş yönetimi, yıldız isimlerde önümüzdeki ay görüşmelere başlıyor. Siyah-beyazlılar sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile Aralık'ta masaya oturacak; indirime giderlerse 2 yıllık sözleşme imzalanacak.


Beşiktaş'ın 3 önemli oyuncusu Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in sezon sonunda sözleşmeleri sona eriyor. Yönetim 3 oyuncusuyla da Aralık ayında masaya oturacak. Burak, Caner ve Gökhan ücretlerinde indirme gider ve paralarını TL üzerinden almayı kabul ederse, üç oyuncuyla da 2'şer yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Şu anda Burak 2.5 milyon euro, Caner 1 milyon 750 bin euro, Gökhan ise 1 milyon 700 bin euro alıyor. Yeni rakamlar bunlardan düşük olacak.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN DENİZLİSPOR KARŞISINDAKİ 11'İ


Öte yandan Lens, Oğuzhan, Güven ve Roco gibi isimlerin özellikle son Braga maçındaki performansını beğenmeyen yönetim ve teknik heyet, devre arasında radikal kararlara imza atacak.


LENS VE OĞUZHAN YOLCU!

Lens ve Oğuzhan'dan uzun süredir verim alamadığı için, bu futbolcularla yolları ayırarak maddi gelir elde etmek ve teknik anlamda rahatlamak isteyen yönetim, Braga maçındaki oyundan sonra bu duruma daha fazla eğilecek.

Göreve gelir gelmez futbolcuların ödemelerini yapan yönetim ise bu yaklaşımın karşılığının sahaya yansımaması durumunda, söz konusu oyuncularla ya ayrılık ya da feda dönemindeki gibi yıllık ücretlerinde indirim talep edecek. (Fotomaç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder