Burak Yılmaz'dan maç sonu çarpıcı sözler : " Birbirimize alışamadık. Kimseyi de suçlamıyorum..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Burak Yılmaz'dan maç sonu çarpıcı sözler : " Birbirimize alışamadık. Kimseyi de suçlamıyorum..."

Share This

Beşiktaş'a zorlu Konya deplasmanında galibiyeti getiren golü atan Burak Yılmaz 90 dakikayı değerlendirdi. Hala oyuna ve birbirlerine tam anlamıyla alışamadıklarını belirten tecrübeli golcü, "Bizim için çok bıçak sırtı bir maçtı. Rakibimiz dün kaybetmişti, biz de kazanıp onların üzerine çıkmak istiyorduk. Çok önemli bir galibiyet. Böyle zamanlarda 1-0 skorlarla kazanmak çok önemli. " şeklinde konuştu.


siyahlabeyaz | Burak Yılmaz'ın maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şu şekilde:


"Bizim için çok bıçak sırtı bir maçtı. Rakibimiz dün kaybetmişti, biz de kazanıp onların üzerine çıkmak istiyorduk. Çok önemli bir galibiyet. Konyaspor'un çok iyi bir hocası var, taraftarı çok güçlü."

"Biz hala bazı şeyleri oturtamadık. Hala arkadaşlarımızla birbirimize alışamadık. Kimseyi de suçlamıyorum. Böyle zamanlarda 1-0 skorlarla kazanmak çok önemli. Ben de taştan yapılmadım, insanım. Sahada en öndeki oyuncuyum, kaptanım. Dik durmak gerekiyor. Karakter ortaya koymak gerekiyor. Ben Beşiktaşlıyım. Biraz daha sağduyu isteyebilirim taraftarlardan ama ne olursa olsun hepsinin başımın üzerinde yeri var." (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder