Deplasmanda kendini aştı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig’e kötü sonuçlarla başlamasına rağmen istikrarı yakalayan ve çıktığı son deplasman maçlarını kazanan Beşiktaş, her geçen gün performansının üstüne koyarak taraftarını mutlu etmeye devam ediyor.


siyahlabeyaz | Teknik direktör Abdullah Avcı ile Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de oynadığı karşılaşmalarda daha önce altı dış saha maçında sadece bir puan alma başarısı gösterebilmişti. Siyah beyazlılar ayrıca bu maçlarda 1 beraberlik alırken 5 kez de sahadan eli boş ayrılan taraf olmuştu.


Loris Karius kalesinde yine geçit vermedi!

Son dönemde yükselen performansı ile dikkat çeken Kara Kartal’ın tecrübeli file bekçisi Loris Karius, Konyaspor’a da geçit vermedi.


Son 6 maçın 5’inde kalesini gole kapatan 26 yaşındaki file eldiven, mücadelede hatasız oynadı. Alman kaleci, Yeşil-Beyazlılar karşısında alınan 1-0’lık galibiyette pay sahibi olmayı başardı.

Kazanan kadro Konya’da bozulmadı

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor maçında ilk 11’ini bozmadı. Denizlispor karşısında kazanan kadroyu yeniden sahaya süren tecrübeli çalıştırıcı, oynanan oyundan oldukça memnun kaldı. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder