Abdullah Avcı'dan o isme tepki : "herhalde kendini kanıtlama gibi bir durumu vardı!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı'dan o isme tepki : "herhalde kendini kanıtlama gibi bir durumu vardı!"

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup oldukları mücadele sonrasında değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Pozisyon bulamadıklarını kaydeden Avcı, "Bazen hata olacak, bazen atacak ve kazandıracak. Malatyaspor'u tebrik etmemiz lazım, savunma yapacaklarını biliyorduk, sizelı oyuncuları da var. İlk yarıda geçişte pozisyon yemedik ama üretemedik de. 3-4 tane pozisyonumuz var, daha fazla üretebilirdik. Duran topları bazen kullanamadık. Buralarda golü bulduğun zaman ya baskıdan, ya da çalıştığın organizasyonlardan bulacaksın. 86'da golü yedikten sonra penaltı var, çok onun detayına girmek istemiyorum. İsteklerine, arzularına bir şey demiyorum, üretemediler. Yarış devam ediyor, herkes kaybedebiliyor. O baskıyı, iştahı, arzuyu daha üretken hale getirmemiz lazım. Rakibi tebrik edelim" dedi.


Rakiplerin de puan kaybettiğini ivurgulayan teknik adam, "Herkes kaybediyor, Galatasaray puan kaybetti, Fenerbahçe kaybetti, Sivas kazandı. İlginç bir yarış oluyor bu sene. Hayat sana sürekli yeni bir fırsat sunuyor, önümüzdeki haftaya bakacağız" diye konuştu.

"HAKEMİN KANITLAMA DURUMU VARDI HERHALDE"

Hakemin performansıyla ilgili görüşleri sorulan teknik adam, "Hakemin herhalde kendini kanıtlama gibi bir durumu vardı. Maçı hakem yüzünden kaybettik diyemem ama bazı avantajlarda, maçı o tarafa doğru devam ettirdi" ifadelerini kullandı.

"DAR ALANDA, SKORA ETKİ EDECEN BİR OYUNCU"

Transfer çalışmalarıyla ilgili düşünceleri sorulan Abdullah Avcı, "Kurum neye müsaade ediyorsa sayı olarak, ona göre devam edeceğiz. Mevcuttakinden en iyisini almaya çalışacağız. Takviye için kulüp çalışıyor, 1-2 oyuncu der, yok der, ona göre planlama yaparız. Futbolda bazen bir oyuncu istersin ama hem santrfor oynar, hem kanat oynar, ters ayaklı olur, iki tarafı da kapatmış olursun. Bazen hiç beklemediğin bir oyuncu düşer, bu doğru oyuncu dersin. Şu anda dar alanda problem çözen, skora etki eden oyuncu bizim için doğru gibi duruyor." mesajını verdi. (Sporx)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder