Umut Nayır : "Fark açılmasın diye..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 15. haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ardından siyah beyazlıların son dönemdeki en başarılı isimlerinden Umut Nayır açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Karşılaşmayı konuk ekip 2-0 kazanırken; Beşiktaş'ın 6 maçlık kazanma serisi ve 8 maçlık kaybetmeme serisi sona erdi. Karşılaşmanın ardından Umut Nayir açıklamalarda bulundu. Hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Umut Nayir'in sözleri şöyle;


"Büyük hayal kırıklığı bizim için. Bizden önceki maçta lider de kazanınca fark açılmasın diye mutlak galibiyet için çıktık ama hayal kırklığı olduğu bizim için. Derbinin değeri katbekat arttı. Malatyaspor'un da nasıl oynadığını biliyorduk, buna göre önlem de almıştık, çok pozisyon vermedik. Pozisyonlarımız vardı ama çok konuşulacak bir şey yok. Toparlanmak için bir derbi maçı var, daha önce Galatasaray maçıyla yükselişe geçmiştik.

Bu maçta galip de gelsek, mağlup da olsak derbi her zaman özeldir. Seri yapsak, diğer maçta liderliği de ele geçirebilirdik. Hayal kırıklığı oldu ama derbiyi etkileyeceğini düşünmüyorum." (Sporx)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder