Ahmet Nur Çebi, transfer için devreye girdi! Görüşmeyi yapıp noktayı koyacak! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Nur Çebi, transfer için devreye girdi! Görüşmeyi yapıp noktayı koyacak!

Share This

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Guilherme için önce Yeni Malatya Başkanı Adil Gevrek’e resmi teklif yapacak. Adil Gevrek ikna edilirse bu kez Benevento ile görüşülerek bu transfere son nokta konacak.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Guilherme'de ısrarlı... Bir süredir Brezilyalı starı yakın takibe alan Siyah- Beyazlı yönetim bu transferi devre arasında bitirmeye kararlı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Guilherme için bizzat devreye girdiği öğrenildi.


ÖNCE GEVREK'LE GÖRÜŞECEKLER

Başkan Çebi'nin Yeni Malatyaspor'un Benevento'dan kiraladığı 28 yaşındaki futbolcu için önce Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile görüşme yapacağı ortaya çıktı.

TRANSFERE SON NOKTA KONACAK

Çebi'nin Yeni Malatyaspor'u ikna etmesi durumunda bu kez futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Benevento ile görüşme yapacağı belirlendi. Böylece bu transfere son nokta konacak.

Yeni Malatya'da 6 gol, 6 asistlik bir performans sergileyen Guilherme'nin Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği öne sürüldü.(Takvim)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder