İbrahim Üzülmez: Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta görev almak isterim - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İbrahim Üzülmez: Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta görev almak isterim

Share This

TRT Spor'da Gündem Futbol'un konuğu olan ve Bursaspor ile adı geçen Teknik Direktör İbrahim Üzülmez "Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta görev almak isterim" dedi.


siyahlabeyaz | Bursaspor'da Yalçın Koşukavak'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilecek adaylar arasında adı geçen İbrahim Üzülmez, TRT Spor'da yaptığı açıklamada "Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta görev almak isterim" dedi.


HEDEF SÜPER LİG

TRT Spor’da ‘Gündem Futbol’ programına konuk olan 45 yaşındaki teknik direktör, “Alt liglerde zirveye oynayan takımların başkanlarının çoğu beni aradı.  Ama Süper Lig’de bir rekabete girmek istiyorum. Süper Lig’de de rekabet içerisine girdiğimde başarılı olacağıma inanıyorum” diyerek Bursaspor’a kapıyı kapattı.

BEN BEŞİKTAŞLIYIM

Geçmişte yaptıklarının gelecek için teminat olduğunu vurgulayan Üzülmez, “TFF 1’nci Lig’de iki şampiyonluğum var. Futbol adamlığının zirvesine gelmek için Süper Lig’de de görev almanız gerekiyor. Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş’ta görev almak isterim” diye konuştu. İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği ile Çaykur Rizespor’la TFF 1’nci Lig’den Süper Lig’e çıkma sevinci yaşamıştı.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder