Atiba'da şok gerçek! İşte Abdullah Avcı'nın teklifi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Atiba'da şok gerçek! İşte Abdullah Avcı'nın teklifi...

Share This

Beşiktaş'ta Atiba her geçen hafta biraz daha yıldızlaşıyor. Kanadalı futbolcunun idman performansı ise dikkat çekiyor. Bu arada Abdullah Avcı, Atiba'nın futbolu bıraktıktan sonra kendi yardımcısı olmasını istiyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın 36’lık delikanlısı Atiba her hafta biraz daha yıldızlaşıyor... Kanadalı oyuncu 2019-20 sezonda ilk kez bir  maçta üç asist yapan oyuncu oldu. Atiba; Vida, Nkoudou ve Oğuzhan’ın gollerinde asisti yapan isimdi.

Gençlerbirliği maçında 1 gol ve 3 asist dışında Kanadalı oyuncu, yüzde 96 pas yüzdesi yakaladı. Rakip ceza sahasında 9 kez topla buluştu. 6 şut pası yaptı. Girdiği 5 ikili mücadelenin de 4’ünü kazandı. Taraftarın kendisinin heykelini dikmeye hazırlanmasına, ''taraftarın bu düşünceleri beni çok mutlu ediyor'' diye cevaplayan Atiba, maç sonunda 3’lüyü de çektirdi.

Beşiktaş idmanlarının en yetersiz ismi Atiba

Bu arada Atiba’nın Gençlerbirliği maçına sadece tek bir idmanla çıktığı ortaya çıktı... Abdullah Avcı’nın Şenol Güneş döneminde çok fazla dikkat edilmeyen idman istatistiklerinde ise takımın en gerisinde olduğu bildirildi.

Atiba’nın idmanlarda isteksiz değil ama kendisini çok yormayan görüntüsünün ilk dönemde Abdullah Avcı’yı rahatsız ettiği bildirilirken, Cuma akşam Gençlerbirliği maçından sonra, ''Atiba’nın idman ölçümlerine bakmayı çoktan bıraktık'' itirafında bulundu.

Atiba, Beşiktaş'ın gelecekteki teknik direktörü

Ayrıca sezon sonunda futbolu bırakmayı düşünen Atiba’ya, Abdullah Avcı’nın en az bir yıl daha kalmasını teklif ettiği bildirildi. Tecrübeli teknik direktörün Atiba’ya, ''sonrasında benimle çalışmanı istiyorum'' dediği bildirildi. Abdullah Avcı’nın Atiba’yı bu yaz A klasmanı teknik direktörlük kursuna, gelecek sezon ise ProLisans teknik direktörlük kursuna göndererek Beşiktaş teknik direktörlüğüne hazırlayacağı gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder