Dünyanın zirvesinde bir Beşiktaşlı... 750 bin Euro bonservis ödemişti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dünyanın zirvesinde bir Beşiktaşlı... 750 bin Euro bonservis ödemişti!

Share This

Beşiktaş haberleri...Beşiktaş'ın son dönemde en çok konuşulan isimlerinden biri olan sol bek Caner Erkin, dünyada bu sezon zirvede yer alıyor. Başarılı oyuncu yaptığı asist sayısını çıkardı ve büyük bir alkışı hak etti.


siyahlabeyaz | Bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan sol bek konumunda olan Caner Erkin dünya çapında da zirvede. Caner Erkin 8 asistle ilk sırada yer alırken, kendisini 6 asistle Benfica’nın sol beki Grimaldo, Freiburg’tan Günther, Monterrey’den Gallardo, Newell’s taımından Bittolo takip ediyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Caner Erkin'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 2016 yılında Beşiktaş'a transfer olan Caner Erkin için Beşiktaş, Inter'e 750 bin Euro bonservis ödemişti.

Beşiktaş durduğu yerden vurarak işi bitiriyor

Bu sezon Süper Lig'de duran top organizasyonlarından en fazla gol atan takım 12 golle Beşiktaş... siyah-beyazlılar bu gollerin 7’sini kornerden, 3’ünü serbest vuruştan, 2’sini ise penaltıdan attı. Siyah-beyazlılar ayrıca bu sezon skor avantajı yakaladığı 9 Süper Lig maçında puan kaybetmeyen Beşiktaş, öne geçtiği karşılaşmalarda Denizlispor’la beraber rakibine puan vermeyen iki takımdan biri.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder