Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın Domagoj Vida kararı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın Domagoj Vida kararı

Share This

Beşiktaş haberleri...Beşiktaş'ta takımdan ayrılacağı konuşulan Domagoj Vida konusunda Abdullah Avcı kararı verdi. Abdullah Avcı, Domagoj Vida'nın kesinlikle takımdan ayrılmasını istemiyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş son dakika haberleri...Besiktaş’ın stoperi Domagoj Vida, bu sezon Süper Lig'de çektiği üç isabetli şut da gol oldu. Siyah-beyazlıların gizli silahı Hırvat stoper için Abdullah Avcı’dan ''satılmasın'' raporu geldi. Bir süredir Domagoj Vida’nın Avrupa’dan talipleri olduğu iddia ediliyordu.

2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

Beşiktaş'ın 2018 yılında kadrosuna kattığı Domagoj Vida ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Domagoj Vida, bonservissiz geldiği için Beşiktaş'ın en çok kazanan oyuncularından biri konumunda. Hırvat stoper yılda 3.3 milyon Euro ücret kazanıyor.

10 milyon Euro bonservis iddiası ortaya atılmıştı

Domagoj Vida'yı İngiltere'den isteyen takımların 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ortaya atılmıştı. Hatta Beşiktaş'ın Domagoj Vida'yı göndererek, yerini eski futbolcusu Marcelo ile dolduracağı bile söylentiler arasındaydı.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder