Beşiktaş'ta rota İtalya...Bomba transfer yolda! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net
beşiktaş haberleri

Dün akşam ligin ilk yarısını Gençlerbirliği karşısında alınan farklı sonuç ile bitiren Beşiktaş’ta artık gözler devre arasında gerçekleştirilecek transferlere çevrildi. Beşiktaş'ta öncelik olan bölgelerden forvet hattı için dünya yıldızı oyuncu kadroya katılmak isterken siyah beyazlıların bütçenin uygun olması durumunda orta sahaya da bir takviye yapılacağı öğrenildi.


siyahlabeyaz | Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından dün akşam alınan galibiyet ile Süper Lig’in ilk yarısını 30 puanla tamamlayan Beşiktaş’ta gözler artık transfere çevrildi.

İlk yarının bitimi ile takıma acilen takviye yapmak isteyen Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, bütçe hesabına göre kilit bir ismi kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz aylarda İtalya’da yıldız forvet Mario Balotelli’nin temsilcileriyle bir araya gelerek devre arası için anlaşma noktasına yaklaşan yönetici Erdal Torunoğulları'nın bu oyuncu ile ilgili olarak ise dirsek temasını hala sürdürdüğü de bugün gelen bilgiler arasında. İtalya’da yaşadığı ırkçılık sorunları nedeniyle ayrılmayı düşünen Balotelli, sözleşmesi gereği istediği zaman bonservisini alabilecek.

Transfer ücreti belli oldu!

Ligin ikinci yarısı için Burak Yılmaz'ın yanına takıma transfer etmeyi düşündüğü Balotelli'ye 1.2 milyon Euro ücret teklif eden siyah beyazlı yönetimin ve Erdal Torunoğulları'nın transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcadığı ayrıca Balotelli’nin de bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Mohamed Elneny tam bir soru işareti

Diaby ve Boyd’dan beklenen verimi alamayan Beşiktaş'ta yönetim, devre arası kampında özellikle Oğuzhan’ın eski formuna kavuşmaması ve Milan’ın transfer listesine giren Mohamed Elneny’nin de İtalya’ya gitmesi durumunda bütçenin elvermesi şartı ile bu noktaya bir transfer yapmayı düşünüyor. Konu ile ilgili en son kararı ise Abdullah Avcı'nın vereceği konuşuluyor... (Siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder