Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'yi isyan ettiren Joelinton teklifi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'yi isyan ettiren Joelinton teklifi

Share This

Transfer dönemine sayılı günler kala Beşiktaş'a da menajerler aracılığıyla öneriler gelmeye devam ediyor. Beşiktaş'a önerilen son isim olan Joelinton konusunda ortaya çıkan 20 milyon Euro'luk maliyet, Başkan Ahmet Nur Çebi'yi isyan ettirdi.


siyahlabeyaz | Menajerler Beşiktaş’ın kapısına geliyorlar... kimsenin aklına hayaline gelmeyecek isimleri öneriyorlar. Ama gelen maillerde ve fakslarda öyle rakamlar yer alıyor ki, Başkan Ahmet Nur Çebi şok olmuş durumda.

Son olarak Loris Karius’un menajerinden, sezon başında Newcastle’ın 44 milyon Euro ödeyerek aldığı Brezilyalı oyuncu Joelinton önerisi geldi. Hem de kiralık. Ancak rakamlar; ''kiralama bedeli 1.5 yıl için 5 milyon Euro. Oyuncunun 1.5 yıllık maaşı 7.5 milyon Euro. Ayrıca 7.5 milyon Euro’da vergi...''


Ahmet Nur Çebi isyan etti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi 1.5 yıl için 20 milyon Euro’ya malolacak bir oyuncunun kendilerine önerilmesi üzerine, ''demek ki biz buna benzer paraları daha önce verdik ki, menajerler bize bu teklifle gelebiliyor'' diyerek isyan etti. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder