Beşiktaş'ta Elif Elmas ve Guilherme kararı! Abdullah Avcı, Luka Modric'in benzerini istedi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Elif Elmas ve Guilherme kararı! Abdullah Avcı, Luka Modric'in benzerini istedi

Share This

Beşiktaş'ta transfer için adları geçen Elif Elmas ve Guilherme'ye onay çıkmadı. Abdullah Avcı, Guilherme'nin ''yumuşak'', Elif Elmas'ın ise, ''düz bir oyuncu'' olduğunu düşündüğü için bu transferleri veto etti. Abdullah Avcı, scout ekibinden ise Luka Modric benzeri bir oyuncu talep etti.


siyahlabeyaz | Devre arası transferinde Beşiktaş için bir numaralı öncelik ''yaratıcı'' bir orta saha oyuncusunun transfer edilmesi... ön liberoda da oynayabilecek, gerektiğinde 10 numaraya da soyunabilecek ama öncelikle 8 numarada hem box to box oynayacak, hem de Adem Ljajic’e yardım edecek bir ''oyun aklı'' aranıyor.

Erdal Torunoğulları’nın İtalya’da Elif Elmas’ın babası Cevat’la bir araya gelmesi bazı dedikodulara neden oldu. Aynı şekilde Yeni Malatyaspor’da forma giyen Guilherme’nin menajerinin paylaşımları da kafaları karıştırdı. Ancak Abdullah Avcı’nın kafasında çok daha başka bir isim olduğu, Guilherme kadar yumuşak, Elif Elmas kadar düz bir oyuncu istemediği bildirildi.

Abdullah Avcı scout ekibinden Luka Modric'in benzerini istedi

Abdullah Avcı scout ekibiyle yaptığı görüşmede 8 numara için istediği oyuncuyu Luka Modric üzerinden anlattı... Hırvat oyuncunun istenirse 10 numara, istenirse ön liberoda oynayabileceğinden dem vurdu. Kendi ceza yaylarından, karşı ceza yayına kadar olan bölgeyi harmanlamasını ama bunu yaparken de aklını kullanması gerektiğinin altını çizdi. Modric’in dünyada bir tane olduğunu, ona benzeyen, benzemeye çalışan oyuncular için rakamların da 50-100 milyon Euro’dan başlayacağının altını çizen Abdullah Avcı scout ekibiyle, ''sizin yapabileceğiniz Luka Modric’e en fazla benzeyen en ucuz ve doğru adamı bulmak. İşiniz zor'' konuşması yaptı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder