Deniz Çoban, tartışılan pozisyonu yorumladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ümit Öztürk, geçtiğimiz sezonun 21. haftasında yönettiği Galatasaray- Trabzonspor maçından sonra Trabzonspor cephesinin tepkisini çekmişti. Bu sebeple sezonu kapattı ve sezon sonuna kadar maç alamadı. 


siyahlabeyaz | Uzun süre maç alamadığı için de 2020 yılı FIFA listesinden ismi çıkartıldı, yerine Arda Kardeşler alındı. Gol kararı doğru Bu sezon başından itibaren tekrar görev almaya başladı ve sezon başından bu yana 3 maç yönetti.

Dün gece itibariyle de 10 ay aradan sonra, ilk kez bir üç büyük maçında sahaya çıktı. Bu sebeplerle tedirginliği her halinden belliydi ancak bir o kadar dikkatliydi. Çaldığı/çalmadığı düdüklerinde, gösterdiği/göstermediği kartlarında doğruluk oranı çok yüksekti, başarılı bir maç tamamladı.

Beşiktaş’ın 2. golü öncesi Caner topu çevirdiğinde topun tamamı, iz düşümü olarak, çizgiyi terk etmemişti. Gol kararının verilmesi doğruydu.(Deniz Çoban / Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder