Sistem değişiyor, yeni Sosa aranıyor... İlk alternatif eski Fenerbahçeli! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sistem değişiyor, yeni Sosa aranıyor... İlk alternatif eski Fenerbahçeli!

Share This

Beşiktaş transfer haberleri...Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Şenol Güneş'in oynattığı sisteme geçmeyi planlıyor. Orta sahada 8 numara gibi oynayabilecek 10 numara yani bir anlamda yeni Jose Sosa arayan Abdullah Avcı'nın önüne gelen ilk isim Elif Elmas oldu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş haberleri...Yeni Malatyaspor maçında yaratıcı oyuncu eksikliği iyiden iyiye ön plana çıkan Beşiktaş’ta, Abdullah Avcı’nın istediği 6 numara da oynayabilecek 8 numara transferi için kollar sıvandı. Ancak bu transferin kimi kulübeye göndereceği merak konusu oldu. Ön libero Atiba mı, 8 numara oynayan Mohamed Elneny mi, 10 numara olmasına rağmen kanada kaydırılan Adem Ljajic mi, yoksa son dönemde forvet arkasında oynayan ama aslında kanat ve forvet için alınan Abdoulay Diaby mi?


ABDULLAH AVCI, YENİ SOSA’YI ARIYOR

Abdullah Avcı’nın; Elneny ve Atiba’dan çok memnun olduğu her basın toplantısında övdüğü Ljajic’i ise takım içindeki tek yaratıcı oyuncu olarak gördüğü için kesmeyi düşünmediği bildirildi. Avcı’nın yeni alınacak 6 numarada oynayabilen 8 numarayı Şenol Güneş’in daha önce Atiba-Oğuzhan-Sosa üçlüsünü kullandığı gibi Sosa’nın mevkisinde kullanmak istediği ortaya çıktı. 10 numarasız ama orta sahada çift yönlü oynayan iki 8 numara ile…

Yeni Sosa’yı arayan Avcı’nın transfer edilecek 8 numaradan en büyük beklentisi pas bağlantı noktası olması. Takımı Ljajic’in yaptığı gibi üçüncü bölgede değil, Sosa’nın Trabzonspor’da yaptığı gibi 2’nci bölgede yönetmesi. Elneny ve Ljajic’in etkinliğini artırması.

ELİF ELMAS, BEŞİKTAŞ’A KİRALIK OLARAK GELİR Mİ?

Yaklaşık 2 hafta önce Erdal Torunoğulları, İtalya’dayken Elif Elmas’n babası Cevat’la bir araya gelmiş ama o dönemde görüşmenin üzerinde kimse durmamıştı. Elif’i Napoli’nin kiralık gönderilecek isimlerin yer aldığı listeye koyması, Beşiktaş’ın da Elif tarzında bir oyuncu aradığının ortaya çıkması kafalarda, “Elif Elmas, Beşiktaş’a mı geliyor?” sorularının oluşmasına neden oldu. Bir başka soru ise Elif’in gelmesi durumunda Avcı’nın ihtiyacı olan Sosa tarzındaki oyuncu eksiğini doldurup, dolduramayacağı… (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder