Umut Meraş'tan Beşiktaş itirafı! Transferin gerçekleşmeme sebebini açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Umut Meraş'tan Beşiktaş itirafı! Transferin gerçekleşmeme sebebini açıkladı!

Share This

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer gündemindeyken sürpriz bir şekilde Fransa 2. Lig takımı Le Havre’ye transfer olan Umut Meraş hem takımı hem de A Milli Takım’daki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.


siyahlabeyaz | Boluspor’da futbola başlayan, Bursaspor’daki performansıyla 3 büyükleri peşinden koşturan Umut Meraş, para yerine kariyeri için Le Havre’yi seçti. Fransa 2. Ligi ve A Milli Takım formasıyla yükselişe geçen Meraş, açıklamalarda bulundu.


İşte Meraş'ın yaptığı açıklamalar:

"BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞMIŞTIM"

Bursaspor'dan ayrılmadan önce ismin Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu dilersen o süreçle başlayalım!

"Takım olarak kötü bir sezon geçirdik ancak bireysel anlamda iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Çünkü alt ligden gelmeme rağmen ilk sezonunda düzenli olarak forma şansı buldum. Ancak Bursaspor'daki başkan değişikliği kaderimi etkiledi. Ali Ay beni bırakmıştı ve Beşiktaş’la anlaşmıştım. Yeni başkan Mesut Mestan gelince bonservis istediler ve Beşiktaş transferim gerçekleşmedi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgisi oldu. Ancak benzer sebeplerle transferim gerçekleşmedi. Ben de bunu bir fırsat olarak görüp, Avrupa’da oynama hayalimi gerçekleştirdim. Le Havre transferimin uzun ve doğru bir yolun başlangıcı olduğunu düşünüyorum."

"PARA DEĞİL OYNAMAK ÖNEMLİYDİ"

Bu dönemde özellikle bir tercihin var mıydı? Yoksa profesyonel olarak mı baktınız?

"Türkiye'de büyük bir sol bek sıkıntı var. Ben de kariyerimi planlarken elbette profesyonel olarak düşünüyorum. Maddiyat benim için her zaman ikinci planda. Her zaman kariyer ön plandadır. O çok para vermiş, bu az para vermiş ona bakmam. Daha çok nerede oynayabilirim ona bakarım. Çünkü oynadığımda mutlu olabilen bir futbolcuyum. Bu herkes için geçerli. Bir futbolcu takımında oynamıyorsa mutsuzdur. O yüzden oynayabileceğim bir kulübe gitmek istedim. O dönemde baktığımızda bu kulüpler Beşiktaş ve Fenerbahçe'ydi. Galatasaray'da o dönem üç sol bek vardı. O yüzden Beşiktaş ve Fenerbahçe daha yakındı. Ancak söylediğim sebeplerle transferim gerçekleşmediğinde Le Havre seçeneğini değerlendirdim."(Fanatik)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder