6 aylığına 300 bin euro’ya evet dediler - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

6 aylığına 300 bin euro’ya evet dediler

Share This

Beşiktaş elinde kalan 300 bin euro ile orta saha, kanat ya da forvet transferi yapacak… siyah-beyazlı yönetim bu parayı en iyi şekilde değerlendirmek için bonservisi elinde olan, tek devrede 300 bin euro’ya oynamayı kabul edecek ve aynı zamanda takıma katkı sağlayacak bir oyuncu istiyor.


siyahlabeyaz | Son olarak Bordeaux’nun sözleşmesini feshettiği sol ayaklı orta saha oyuncusu Sankhare, Abdullah Avcı’nın fiziği nedeniyle istemediği bonservisi elinde olan forvet oyuncusu Jonathas ve Al Gharafa ile yollarını ayıran Slovak kanat oyuncusu Weiss’in menajerleri 1.5 ila 2.5 yıllık sözleşme garanti edilmesi durumunda oyuncularının 6 aylığına 300 bin euro’ya Beşiktaş forması giymeye hazır olduğunu kulübe iletti.


Avcı’nın bu üç isimden birisine evet demesi durumunda Beşiktaş yönetimi elindeki son transfer limitini de bu şekilde kullanacak.  Aksi taktirde Beşiktaş Ocak transferini sessiz kapatacak. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder