Serdar Aziz'den taraftarı kızdıracak Vida sözleri! : "Yani bir faul varsa onu Vida..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Serdar Aziz'den taraftarı kızdıracak Vida sözleri! : "Yani bir faul varsa onu Vida..."

Share This

Fenerbahçeli Serdar Aziz, Antalya kampında bir internet sitesine verdiği röportajda derbi karşılaşmasında Vida ile ilgili yaşadığı foul pozisyonları hakkında şaşırtıcı ifadeler kullandı.

siyahlabeyaz | Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Serdar Aziz, kulübün internet sitesine röportaj verdi. Beşiktaş derbisinde Domagoj Vida ile yaşadığı pozisyonu anlatan Serdar Aziz, "Önce o bana faul yaptı" dedi.

Serdar Aziz şunları söyledi...

Benim görevim; her an hazır olmak ve hocamın bana görev vermesi halinde sahada en iyi performansımı gösterip, takımıma katkıda bulunmak. Sahadaki öncelikli görevim ise rakip atakları durdurmak, takımımın gol yemesini önlemek. Tüm bunların üzerine bir de skora katkı sağlarsam o zaman ayrı bir mutlu oluyorum tabii.


SON DAKİKA | BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİ AÇIKLADI : "TRANSFER BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR!"

Üzerinden çok zaman geçti ama Beşiktaş maçında Vida ile girdiğin bir pozisyon çok konuşuldu ve bunu hala zaman zaman gündeme getiren bazı çevreler var. Bu konuda ne dersin?

O pozisyonda önce Vida benim boynumu koluyla sarıyor. Benim reaksiyonum Vida'nın hareketinden sonra. Yani bir faul varsa onu ilk Vida başlatıyor. İlginç olan kamerada açıkça görülmesine rağmen insanların bu pozisyonu Fenerbahçe aleyhine değerlendirmesi. Daha önce başka takımlarda oynarken de tartışmalı pozisyonlar yaşadım ancak Fenerbahçe forması giydiğim dönemde en ufak pozisyonda dahi insanların Fenerbahçe aleyhine bir şeyler araması garip geliyor bana. (Futbol Arena)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder