"Abdullah Avcı'yı tam anlayamadık" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Abdullah Avcı'yı tam anlayamadık"

Share This

Beşiktaş'ın İspanyol savunma oyuncusu Victor Ruiz, kariyerinde ilk kez bu kadar sakatlık yaşadığını söyledi. Ruiz ilk zamanlarda kaybedilen maçlarda Abdullah Avcı'yı tam anlayamadıklarını itiraf etti.

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta bu sezon yaşadığı sakatlık problemlerinin ardından ikinci yarıya hazırlanan Victor Ruiz, Demirören Haber Ajansı'nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Victor Ruiz, teknik direktör Abdullah Avcı hakkında itirafta bulundu.


Victor Ruiz'in Beşiktaş ve Abdullah Avcı açıklamaları
"Kötü başladık ama sonrasında 6-7 maçlık bir galibiyet serimiz var ve bu seri sayesinde şampiyonluk şansımız devam ediyor. Şampiyonluk şansımız mevcut. Hedefe kitlenmemiz lazım. Ligin ikinci yarısının başında Sivasspor ve Trabzonspor gibi güçlü takımlarla oynayacağız. Bu takımlarla oynayacağımız maçlar şampiyonlukta ne kadar iddialı olup olmayacağımızı gösterecek. Hazır olmamız ve ikinci yarıya iyi başlamamız lazım."

"VAR HAKEME YARDIMCI OLMAK İÇİN GELDİ AMA ÖYLE OLMUYOR"

"Her ligin iyi ve kötü yanları var. Bence bir lig diğer liglerden kötü veya iyi değil, sadece biraz farklılıklar var. Bizim oyuncular olarak bunu anlamamız ve oynadığımız ligin iyi ve kötü yanlarına alışmamız lazım. Bizim görevimiz bir an önce adapte olup, orada başarılı olmak. Bizim gerçeklerimiz budur. VAR karışık bir sistem. Sahadaki hakeme yardımcı olabilmek için getirildi ama işler pek öyle gitmiyor."


SERDAR AZİZ İLE VİDA'NIN POZİSYONU HAKKINDA:

"İspanya, İngiltere ve İtalya Ligi'ni yakından takip ediyorum. Özellikle gördüğüm kadarıyla İspanya ve Türkiye'de daha fazla tartışmalar yaşanıyor. Orta hakem 3 sebepten VAR'a gidebiliyor. Bazen bakıyorsunuz o üç sebepten en az ikisi var ama gidilmiyor. Benim gibi bir çok futbolcu, taraftar bunları anlamaya çalışıyor. Üzerinde çalışılması gereken bir sistem, umarım ilerleyen zamanda bunu daha da geliştirebilirler. Ben yedek kulübesinde olduğum için çok iyi göremedim, ama sonradan televizyondan baktığım zaman penaltı olduğunu gördük. Özellikle kameralar ceza sahası içerisinde o pozisyon içerisindeki oyunculara odaklanıyor. Yavaş oynatıldığı zaman birçok pozisyon penaltı olmasa da penaltıymış gibi gözükebiliyor. Aynı zamanda kırmızı kart pozisyonlarında da yavaş oynatıldığında çok farklı şeyler çıkabiliyor. Her şeyin üzerinde durursanız muhakkak bir şeyler çıkarabilirsiniz. İşin içinde ikilem de var. Yavaş çekimde birçok şey çıkarabilirsiniZ."


"HİÇ BU KADAR SAKATLANMADIM"

"Profesyonel futbola başladığım günden itibaren hiçbir ligin ilk yarısında üç kez sakatlık yaşamadım, ilk yarıda ise üç tane farklı farklı sakatlık yaşadım. Ben de bunu çözmeye çalışıyorum. Biz vücudumuzla ekmeğimizi kazanan insanlarız. Vücudunuzla her gün sıkı çalıştığınızda başınıza sakatlıklar gelebiliyor. Umarım bu sakatlıklar devam etmez."


"ABDULLAH AVCI'YI İLK ZAMANLAR TAM ANLAYAMADIK"

"Geldiğim günden itibaren hoca ile devamlı iletişim halindeyiz. Hocanın dediklerini sürekli yapmaya çalışıyoruz. Belki ligin ilk yarısındaki kazanamadığımız maçlarda hocanın istediklerini tam olarak anlayamadık. Sonradan taşlar yerine oturdukça hocanın bizden ne istediğini, ne yapmak istediğini daha iyi anladık. Hoca topun bizde kalmasını, oyuna ve topa hükmetmemizi istiyor. Bizim de büyük takım oyuncuları olarak bu hoşumuza gidiyor, çünkü büyük takım oyuncusu hiçbir zaman topun peşinden koşmak istemez. Top kendisinde kalsın ister, hocamız da bunu istiyor, hücum yapalım, futbolun güzelliklerini ortaya koyalım istiyor. Biz de O'nun dediklerini yapmaya çalışıyoruz" (Futbol Arena)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder