Cenk Gönen kararını verdi! Beşiktaş... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Adı transferde Beşiktaş için de geçen kaleci Cenk Gönen, kararını verdi. 31 yaşındaki file bekçisinin, Gaziantep Futbol Kulübü ile el sıkıştığı öğrenildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın ilgilendiği; Konyaspor ve Gaziantep FK'nın transfer teklifi yaptığı Cenk'in, kararını Gaziantep ekibinden yana kullandığı belirtildi.


Cenk Gönen'in kariyeri

Kariyerine Göztepe'de başlayan ve sırasıyla Altay ve Denizlispor'da forma giyen Cenk Gönen, 2010-11 sezonunda transfer olduğu Beşiktaş'ta 5 sezon forma giydi.

Daha sonra Galatasaray'a transfer olan Cenk, 2017-18 sezonunun başında Malaga formasıyla İspanya'ya gitti ancak bu takımda şans bulamadı.

Sezonun başından bu yana herhangi bir takımda forma giymeyen Cenk, Gaziantep FK formasıyla Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

Cenk Gönen sinyali vermişti

Kasım ayında verdiği röportajda Malaga'dan gönderildiğine dair oluşan algının yanlış olduğunu söyleyen Cenk, "Maaşım ödenmeyince kulübe ihtar çektim. Sonra da sözleşmemi tek taraflı olarak feshettim. Türkiye'den ve yurt dışından gelecek teklifleri değerlendireceğim" demişti. (Ajansspor Özel Haber)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder